Ljubav i veze

HOLIVUD U ŠOKU: Ovo je nova devojka Breda Pita! (FOTO)

Napisao H. H.

U Holivudu se šuška o novoj romansi.

Nakon bolnog razvoda od Anđeline Džoli, Brad Pit se lagano oporavlja, a ispod holivudskih brda sve su glasnija šuškanja kako u tome ima pomoć još jedne poznate glumice.

Radi se o 37-godišnjoj glumici Kejt Hadson, koja ni sama nema previše sreće u ljubavi, a kako otkrivaju izvori bliski 52-godišnjem glumcu, duo je nerazdvojan poslednjih nedelja.

“Kate je njegova tajanstvena žena. Poslednjih nekoliko nedelja su vrlo bliski pa su čak izašli i na nekoliko romantičnih večeri. Dodatno ih je povezala i činjenica kako su oboje holivudske zvezde. Sve je u počecima, ali uživaju u zajedničkim druženjima”, prenosi portal The Hollywood Life.

Glasine je dodatno potpalio intervju bivšeg telohranitelja porodice Džoli-Pit, Krisa Herzoga, u kojem je on spomenuo i Anđelinu i Kate, ali i bivšu Bradovu suprugu Dženifer Aniston, koju je Brad ostavio davne 2005. godine nakon 7 godina braka.

“Poznajem Brada i Kejt i nimalo me ne bi čudilo da završe zajedno. Kejt  je divna žena i Brad bi bio pravi srećnik da je osvoji. Bio bi to savršeni holivudski par”, otkrio je i nastavio. “Brad i Dženifer su odlično funkcionisali, dok se u njegovom životu nije pojavila Anđelina.

Dženifer ga je istinski volela i nikada ne bi ni pomislila da ga prevari. Da nije bilo Anđeline, ona bi mu bila verna do kraja života.”

Izvor: Index Rouge

Komentari

komentara