Ljubav i veze

NEKE STVARI SE NE MOGU KUPITI NOVCEM – Sedam idealnih besplatnih poklona za žene

Napisao admin

Ponekad najpriželjkivaniji pokloni ne mogu da se kupe novcem, umotaju u šareni papir ili stave pod jelku. Često najvrijedniji pokloni ne koštaju ni dinara ali zahtijevaju malo vremena, ljubavi i truda


Par (Foto: Cure.ba)

Ako ste se pitali kako da usrećite svoju partnerku u ove praznične dane, evo ideje: trenutak mira bez djece koja ih vuku za suknju, dan bez pranja suđa – nešto što će pokazati koliko darodavac cijeni ženino vrijeme, njeno angažovanje u kući i, konačno, njeno postojanje.

Ovo su neki od najpažljivijih poklona koje možete priuštiti svojoj partnerki, koji su apsolutno besplatni a zbog kojih će vas sigurno voljeti još više!

Prospavana noć

Kvalitetan san je vrlo tražena roba među zaposlenim ženama i majkama. Probajte da jedno jutro vi preuzmete njene obaveze oko kuće/djece/pijace kako bi ona mogla da odspava koliko želi, bez gledanja u sat.

Masaža leđa

Tegljenje cegera sa pijace, nošenje lavora sa mokrim vešom do sušionice, držanje djece u naručju, stajanje pri peglanju i pranju sudova… svi ovi poslovi itekako „udaraju” na kičmu. Ponudite ponekad da svojoj partnerki izmasirate leđa i ramena, vidjećete koliko će vam biti zahvalna.

Veče bez kuhanja

Kuhanje zahtijeva planiranje unaprijed i složenu izvedbu potom. Ako joj ponudite alternativu – odlazak u restoran ili naručivanje hrane „za ponijeti” – poštedjećete je mentalnog rada u toku dana i znojenja nad šporetom poslije posla – fantastičan praznični poklon!

Dan bez pranja suđa

Preuzmite zaduženje pranja suđa za cijeli dan – biće to veliko olakšanje za nju.

Duga šetnja

Duge zajedničke šetnje mogu biti mnogo intimnije od skupih večera u izvikanim restoranima. One su besplatne i zabavne, da ne spominjemo odličan izvor zdravlja.

Puna kontrola nad daljinskim upravljačem

Pustite je da gleda ono što ona hoće. I kada okrene kanal na omiljenu seriju, ne obraćajte joj se. Sjedite uz nju i uživajte u međusobnom društvu – u tišini.

Vrijeme samo za vas dvoje

Uz sav haos koji se dešava prije i tokom novogodišnjih praznika, biće joj preko potrebno mirno veče u kući – zajedno sa vama. Pogledajte skupa neki romantičan film ili bilo šta drugo, zapravo; biće joj dovoljno samo da se sklupča uz vas, od umora vjerovatno neće ni moći da odgleda film do kraja – ali će zato zaspati spokojna u vašem naručju.

cure.ba

Komentari

komentara