Ljubav i veze

Provjerite – Koliko dobro poznajete svog partnera?!

Napisao admin

Zajedno ste već duže vrijeme, pričate o svemu, a niti jedna tema vam nije tabu. No, koliko dobro poznajte svoga partnera? Naravno, znate na kojoj strani kreveta voli spavati, no znate li šta sanja na svojoj strani kreveta? Donosimo vam top listu stvari koje svakako morate znati o svome partneru


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Zna li popraviti automobil?

Možda je upravo vaš partner jedan od onih koji mogu bez problema po kiši na zaustavnom traku autoputa promijeniti gumu, a možda pak o automobilima ne zna baš ništa. No, ako je vaš muškarac onaj tip koji ne zna ni gdje se otvara hauba od automobila te se oslanja na znanje automehaničara, nešto sigurno zna popraviti. Možda je to frižider, televizor, DVD… što prije otkrijete njegovu tajnu vještinu, lakše ćete se rasporediti posao i obaveze, piše Huffington Post.

Senf ili majoneza?

Možda se ovo čine kao potpuno banalni podaci, no činjenica je da biste omiljeni umak u sendviču svoga partnera trebali saznati što prije. Ako ste zajedno i mislite da se poznajte, jednostavno morate znati kakav umak voli u sendviču.

Opsesija Nikolom Teslom, Galapagosom ili nečim trećim

U dugotrajnim vezama ponekad dolazi do sasvim čudne pojave kada partneri shvate da ipak ne znaju sve o svom odabraniku ili odabranici. ‘Ti ne voliš pse, otkada?!? ‘ ili ‘ Nisam znala da ti oduvijek želiš posjetiti Galapagos!’ samo su neke od mogućih situacija. Obično smo svjesni karijere i hobija svojih partnera, no šta se događa s ostalim stvarima? Ako niste sigurni da baš sve znate o svom partneru, posjeta biblioteci mogao bi učiniti čuda te možete saznati nešto sasvim novo jedan o drugome. Dodatni bonus je da ćete o toj temi moći razgovarati u trenutcima kada ćete željeti izbjeći žaliti se na posao ili razgovarati o djeci.

Koja je njegova krvna grupa?

Poznajte ga u dušu, no ne znate koja je njegova krvna grupa? Vrijeme je da saznata i zauvijek zapamtite. Možda to i nije najromantičniji podatak, no svakako je vrlo važan i u nekim slučajevima bi moga biti i presudan.

Je li spreman pomoći drugima?

Zamislite scenu: U vaš grad dolazi stranac i pokušava se snaći držeći kartu naopačke. Da li ga vaš partner ga ignorira, objašnjava da naopako drži kartu, pokazuje put ili ga pak sam odvodi do tržene lokacije? Razmislite malo o tome, svi smo ponekad izgubljeni, a tada se oslanjamo upravo na partnera koji bi trebao biti spreman pomoći.

Šta misli o rođendanskim proslavama

Provjerite što vaš partner misli o proslavi svoga rođendana, a isto tako i proslavama vašeg, rođakovih ili dječjih rođendana. Kada je riječ o željama za očekivati je da će se njegove i vaše želje razlikovati (jutro vs. noć, PC vs. Mac), no važno je biti iskren. Velika tajna je da i odrasli, bez obzira što rekli, baš poput djece priželjkuju velike proslave uključujući balone, tortu i prijatelje, stoga provjerite želi li doista vaš partner rođendan provesti baš kao i svaki drugi dan.

Veličina njegovog kaiša

Za veličinu kaiša ga ne morate pitati, jednostavno pogledajte njegov stari kaiš. S tim znanjem moći ćete ga iznenaditi u trenutku kada primijetite da je njegov stari kaiš na izmaku snaga te ga iznenadite potpuno novim, kožnim kaišem i to u njegovoj veličini.

Govor tijela

Promatrajte svog partnera i povezujte značenje njegovih signala. Ne u trenutku kada baca stvari niz stepenice niti kada ljutito zuri u vas, jer tada su signali i više nego jasni. Promatrajte ga u svim prilikama, otkrijte šta znači kad lupka nogama, a što kada prekriži ruke i uskoro ćete ga moći čitati ko otvorenu knjigu.

Šta znate o njegovom djetinjstvu?

Njegove odrasle snove i želje i maštanja znate u detalje, no šta doista znate o njegovim dječjim maštarenjima i sanjarenjima? Dječji snovi nerijetko su ključevi koji otkrivaju sve tajne koje ste oduvijek htjeli znati o svome partneru.

tportal

Komentari

komentara