Ljubav i veze

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR – Jedan od nepovoljnijih dana za Blizance, Djevice spremne na ustupke, Ribe vole da su u centru pažnje

Napisao admin

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u četvrtak 6. decembra. Jedan od nepovoljnijih dana za Blizance, Djevice spremne na ustupke, Ribe vole da su u centru pažnje


Horoskop (Foto: Cure.ba)

OVAN

U večernjim satima aspekt Mjeseca i Venere na relaciji Djevica-Škorpija, kao i aspekt između Mjeseca i asteroida Kupidona može vam pomoći da sagledate i pozitivne aspekte onim čime se bavite. Ako uspijete da izbjegnete zamke ljubomore i razmišljanja na temu da li ste u pravu ili ne, o nekom, za vas važnom pitanju, vjerovatno ćete biti bolje raspoloženi.

BIK

Ljubavni život bi mogao biti sasvim solidan ako prihvatite poziv Jarca, Škorpije, Djevice ili Raka. Ima mnogo onih koji vam se dive i kojima ste veoma dragi. Vaša želja za strastvenom vezom i istovremeno za solidnim partnerom koji vam omogućava sigurnost, lojalnost i vijernost teško da se može naći u jednom partneru.

BLIZANCI

Jedan od napornijih dana za svojeglave, sitničave predstavnike vašeg znaka koji nemaju dobar odnos sa članovima porodice, ili su skloni da im prebacuju da za njih nisu ništa učinili. Ako vam se čini da je vrijeme da se postavite energičnije prema jednom Ovnu, Škorpiji ili Jarcu, ljubavna veza može doći u krizu.

RAK

Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana, posebno ako ste u vezi sa nekim ko očekuje od vas razumjevanja, ko nije zahtjevan i ko vam često ugađa u pogledu nekih vaših manjih želja. Dobićete priliku da izađte negdje i sretnete se sa Bikom, Djevicom, Vagom ili Jarcem i moguć je početak veze.

LAV

Postavljate nov sistem vrijednosti i kada je ljubav u pitanju. Ne treba da budete skromni i ne treba da prihvatate društvo bilo koga samo zato što ste eventualno usamljeni. Imate način da se izborite za svoje mjesto pod suncem, da uspostavite dobre odnose sa okolinom ako budete imali poztivan stav. Mrzovoljnošću odbijate i one koji su vam naklonjeni.

DJEVICA

Spremni ste da napravite ustupke i da pređete preko nečega što je vama inače veoma bitno. Uvjereni ste da u stvari razvoj događaja u vašoj porodici zavisi od partnera i da se vi za mnogo toga ne pitate. Dobićete mogućnost da nekome iskažete osjećanja na romantičan način, Mjesec u vašem znaku je u dobrom aspektu sa Venerom, planetom ljubavi.

VAGA

U okviru porodičnih dešavanja mnogo toga vas nervira i ne uspjevate da se postavite kako treba jer ste previše autoritativni. S druge strane, malo ko je svestan da ste neraspoloženi jer imate utisak da vas parter ne razumije, ne podržava i da možda ije iskren po mnogim pitanjima. Slobodne Vage treba da potraže društvo Lava ili Strijelca.

ŠKORPIJA

Očekujete poziv od Djevice ili Bika, moguće od Jarca ili Škorpije. Trudite se da svoj život maksimalno osmislite tako da vam ostane dovoljno vremena za prijatelje i društveni život. Svoje planove pravite ne misleći mnogo na partnera kao da želite da mu time nešto posebno date na znanje.

STRIJELAC

Ovo je jedan naporan dan ali bi za mnoge mogao biti veoma uspješan jer vam se pruža prilika da se maksimalno dobro pokažete u društvu nekog Lava ili Vodolije koje želite da osvojite. Trvd orah vam je i dalje Djevica ili Blizanci, posebno ako se radi o partneru koji je ambiciozniji od vas u svakom pogledu.

JARAC

 Povoljan dan za one koji žele da impresiniraju jednog Raka, Djevicu ili Škorpiju. Dame Jarci su veoma energične i kada se udvaraju i kada nekog odbijaju. Malo blaži stav prema onima kojima ste dragi donijeće vam mogućnost ostvarenja novih prijateljstava. Prilično ste zainteresovani za nekog ko nosi uniformu.

VODOLIJA

Ne očekujete da će neko da vam se izvini ili da će da vas potraži ako to nije činio do skora ili ako vam je dao na zanje da nemate šta od njega tj. nje da očekujete. Uvjereni ste da možete svakog da osvojite ali u stvari takvim stavom možete udaljiti i one koji su povjerovali da ste tolerantni i prilagodljivi.

RIBE

Jedan od boljih dana ako ste u vezi sa nekim ko je slične struke vašoj ili koga ste upoznali na radnom mjestu. Volite da budete u centru pažnje, a osoba koja vam je draga moguće pripada nekom zatvorenom krugu ljudi ili ne voli da se u toj mjeri eksponira koliko i vi. Veza sa umjetnikom može biti dobro rješenje za vas.

cure.ba

Komentari

komentara