Ljepota

Evo koje greške pravite, zbog kojih ste još uvijek sami (a to ne želite)…

Napisao H. H.

I za to ćete moći da krivite jedino sebe.

Razmišljate o prošlosti

Fokusiranje na prošlost je siguran način da tamo i ostanete“, kaže Marina Pirson, blogerka, govornica i životni guru, piše “Mondo“.

Šta je bilo, bilo je. Možda ste nedavno raskinuli sa dugogodišnjim partnerom ili još gore, razveli ste se ili ste imali loše iskustvo sa prošlim partnerima. To ne možete da promijenite, ali ono što možete da uradite je da se fokusirate na ono što imate sada ili na ono što želite da imate sada.

Takođe, razmislite o tome kako vaša prošla iskustva mogu da vam pomognu da krenete naprijed i ovog puta uradite nešto bolje, drugačije.

Krivite druge

Zbog loših iskustava sa bivšim partnerima ste razočarani i krivite ih zbog toga, osjećate tugu, bijes.
Pirsonova kaže da ste za to krivi samo vi jer “osjećamo ono o čemu razmišljamo”. Drugim riječima, ako neprestano razmišljate o tome šta se i zašto desilo, i dalje ćete osjećati bijes i gorčinu. “Umjesto toga, budite svijesni da je vaša realnost napravljena od vaših misli“, savjetuje ona.

Kada jednom shvatite da samo iskustvo ili neka osoba nisu razlog za vašu patnju, već vas vaše misli teraju da patite, napravićete mjesta za novu ljubav u svom životu, kaže Pirsonova.

Dozvoljavate strahu da vlada vama

Bivši partner ili partnerka su vas povrijedili i ne želite ponovo da prolazite kroz to, mada biste žarko želeli da imate ljubav u svom životu. Ali, plašite se.
Ako ste zarobljeni u ovoj situaciji, sjetite se da su vaš strah zapravo samo misli, a ne realnost.

I dajte sebi šansu za novu ljubav i sreću.

Komentari

komentara