Ljepota Ljubav i veze Video

Dejan Deško – Prvi srpski "kanibal": Pojeo bih i rođenu majku! (VIDEO)

Napisao admin

Dejan Deško, odnosno Gospodin 'Kanibal', kako ga je oslovio voditelj srpske emisije prigodnog naziva 'Luda kuća', gledaocima je podijelio svoje prehrambene navike, koje uključuju živo meso, a tvrdi da se niti ljudskom ne protivi.


Dejan Deško (Foto: YouTube)

Emisija srpske ‘Happy TV’, koja se po izrazitoj ‘edukativnosti’ može mjeriti sa šouom Džerija Springera, ugostila je čovjeka kojeg su prozvali prvim srpskim kanibalom, koji se pristojno predstavio rečenicom: “Ja sam divlji čovjek!”

‘Kanibal’ ispričao je zašto ima osmrtnicu za samog sebe na vratima svoje kuće, te je olako nadodao kako bi pojeo svoju majku da mora.

Trenutak koji je najviše obilježio ovaj freak show je kada mu je voditelj dao da pojede živu žabu. Deško je to pokušao učiniti, gurajući žabu u usta, no zaključio je da će je ipak pojesti izvan studija, piše Net.hr.

Cijelu emisiju možete pogledati u videu, a ako želite gurmanski trenutak sa žabom možete prebaciti na 25. minutu videa. Ako, pak, želite škicnuti samo kako Deško gricka žive puževe, gledajte video od 11. minute.

cure.ba

Komentari

komentara