Ljepota

Proljepšat će vaše lice – Domaći tretman za lijepe i njegovane obrve

Napisao H. H.

Stavite krišku limuna u šolju, i dodajte 4-5 supenih kašika maslinovog ulja. Poklopite tacnicom, i ostavite da odstoji 5 dana. Nakon tog vremena, svako veče prelazite ovom kriškom svoje obrve.

Lepe obrve – vizit kartica svake žene koja brine o svom izgledu.

Ali, nismo uvek u mogućnosti da ih održavamo u savršenom stanju. Razlog tome je nekvalitetna šminka, ili problemi sa zdravljem.

Da se pokrene regeneracija folikula dlake, dovoljno je koristiti jednostavno domaće sredstvo. Danas ćemo podeliti sa vama ovaj sjajan recept za negu obrva.

Biće potrebna samo dva prirodna sastojka: maslinovo ulje i kriška limuna.

Priprema:

Najbolje je ne ispirati sredstvo, ostavljujući ga da deluje preko noći. Postupk treba sprovoditi u toku 3-4 nedelje. Prvi rezultati biće primetni nakon prve nedelje tretmana.

Takođe, ako imate malo strpljenja i volje, i pri tome nemate nameru trošiti novac na skupe kozmetičke proizvode za negu obrva i trepavica, koji čak i ne daju uvek željeni rezultat, za njihov rast koristite ricinusovo ulje, koje je jednostavno i efikasno sredstvo bogato polinezasićenim masnim kiselinama koje hrane dlaku iznutra, i stimulišu njen rast.

uspesnazena.com

Komentari

komentara