Ljepota

TREND – Veliki povratak košulja!

Napisao admin

U trenutku kada je Net-a-Porter najavio suradnju s britanskim dizajnerom Jonathan Andersonom na capsule kolekciji košulja, ovaj bazični komad svake garderobe ponovno se našao u fokusu naše pažnje.

"Košulje su dio muške i ženske garderobe, komad u kojemu se muško i žensko odijevanje susreće", izjavio je prilikom predstavljanja suradnje Anderson, poznat i po brisanju granica između muškog i ženskog odijevanja


Ilustracija (Foto: arhiva)

No, koliko su košulje ženama uistinu važne otkrila je Sarah Rutson iz Net-a-Portera. Sarah je prilikom predstavljanja suradnje istaknula kako su košulje osnova garderobe mnogih žena, te kako je sama suradnja rezultat odlične prodaje košulja putem online platforme Net-a-Porter.

Sve to vodi do zaključka kako žene u svom ormaru vole imati dobru košulju. U poslovnom svijetu košulja je gotovo nezaobilazan dresscode. Pa opet, to nužno ne znači kako ona mora biti nezanimljiva. Jonathan Anderson u svojoj je kolekciji ponudio asimetrične komade, plisirane i nabrane, čak i golih ramena. Ili tako krojene da neizbježno podsjećaju na ‘wrap’ haljin

Uz njih, ove su sezone vrlo popularne kratke ‘crop’ košulje, baš kao i dugački ‘shirt dress’ modeli. Sve se one vrlo dobro mogu kombinirati u svakodnevnim poslovnim prilikama koje zahtjevaju ozbiljnost u odijevanju. S druge strane, u casual trenutcima, zahvaljujući finoj košulji izgledat ćete elegantno i dotjerano.


Ponovno u centru pažnje ovog se proljeća nose košulje najrazličitijih krojeva, boja i uzoraka, no kraljica je ipak jedna. Bijela košulja! Vjerujemo kako je već do vaše garderobe. Ukoliko nije, svakako ju čim prije nabavite, a ukoliko jest, ne propustite ove sezone svoj ormar obogatiti neobičnim modelima, jer je ponuda zaista izvrsna.



Za vas smo odabrali 16 bijelih košulja, onih klasičnih, ali i trendovskih sa zanimljivim detaljima. Sve njih, s cijenama, pogledajte klikom na fotografiju u nastavku!

haber.ba

Komentari

komentara