Ljepota

Najbizarnije stvari zarad ljepote – Bizarne tajne ljepote poznatih ličnosti!

Napisao admin

Verovatno se često pitate kako poznate ličnosti tako dobro izgledaju… uvek. Mnogi misle da je njihova tajna u skupocenim kremama i drugim preparatima, međutim, istina je daleko čudnija od toga. Pogledajte najbizarnije stvari koje poznate dive rade zbog lepote.

Foto: Instagram /ladygaga


Jennifer Lopez (Foto: arhiva)

1. Lejdi Gaga skida šminku lepljivom trakom

 Kako bi uklonila tešku šminku koju ima na svom licu, Lejdi Gaga mora da koristi selotejp. Očigledno ništa drugo nije podjednako efikasno.

 

2. Skarlet Johanson maže lice sirćetom

 Navodno čuvena holivudska lepotica koristi najobičnije jabukovo sirće umesto sapuna za lice. Međutim, ostaje pitanje njegovog intenzivnog mirisa.

 

 3. Hale Beri koristi kafu za piling

 Večito mladolika zvezda preskače skupocene kupke i pilinge zarad dobre stare kafe koja održava njenu kožu besprekornom. 

 

4. Sandra Bulok koristi kremu za hemoroide oko očiju

Poznata holivudska lepotica se kune u efikasnost kreme za hemoroide za uklanjanje naduvenosti oko očiju. Da li biste se usudili da probate?

 

5. Demi Mur voli pijavice

Očigledno je tajna mladolikog izgleda poznate glumice u pijavicama. Ona često koristi tretmane sa njima i tvrdi da one pomažu u eliminaciji toksina iz organizma, kako prenosi “purewow.com”.

 

6. Ketrin Zita Džouns koristi pivo

Znate li koja je veoma jeftin trik ove slavne glumice za njenu divnu kosu? Ona svoje lokne oblikuje uz pomoć najobičnijeg piva.

 

7. Dženifer Lopez suzbija glad uljem od grejpfruta

Navodno jedna od najlepših žena na svetu izgleda tako sjajno u 45-oj godini života jer miriše ulje od grejpfruta kako bi suzbil osećaj gladi.

 

8. Kim Kardašijan koristi “krvavi tretman”

Za Kim ne postoji previše velika cena za lepotu, tako je čuvena po izdvajanju sumanutih sua novca za najnovije i najekstravagantnije tretmane poput onog gde su je bockali iglicama kako bi pustili krv koja zatim navodno čini kožu zategnutijom.

 

cure.ba

Komentari

komentara