Ljepota

Ponovo uzburkao javnost – Na zaprepaštenje svih objavio Cecinu sliku na kojoj je…

Napisao admin

Pošto već nekoliko mjeseci Vojin Ražnatović, Arkanov sin iz prvog braka, vodi borbu preko društvenih mreža, podsmijavajući i omalovažavajući pjevačicu, Svetlanu Cecu Ražnatović, svoj rat sada nastavlja drugačijim prozivkama.


Ceca (Foto: arhiva)

Nakon što je postavio fotografiju na kojoj ismijava popularnu pjevačicu, koju je opisao kao njen prvi brak, Vojin je danas udario jače, te je na svom Facebook profilu postavio Cecinu fotografiju bez kose.

 

“Moj otac frizer slavni #HaircutsByArkan”, potkrijepio je Vojin svoj post ovim riječima.

 

Fotografija na njenom profilu je izazvala brojne komentare, uglavnom onih ljudi koji baš i nisu ljubitelji ‘srpske majke’ i koji su stali na Vojinovu stranu kako bi ga podržali da istraje u borbi, sve dok ne povrati svoja izgubljena prava, koja mu je, kako navodi, Ceca oduzela, promijenivši Arkanov testament.

 

“Tako se radilo vijekovima kod nas u Crnoj Gori kada žena izgubi svoju čast i obraz…“, među morem komentara nalazi se i ovaj Vojinov, koji je na još jedan ironičan način opisao sliku.

 

U čitavu prepirku na društvenim mrežama protiv Arkanovog sina upustili su se i Cecina djeca, Anastasija i Veljko, a najmlađa mezimica se nedavno usudila i da javno proziva Vojina i demantuje navode medija, nazivajući ga, ironično, dragim polu ‘bratom’.

 

Nakon ovih izjava, dragi polu ‘brat’ je ponovo nastavljao da udara na Cecinu porodicu, žaleći njenu djecu koja imaju takvu majku, ponavljajući da mu je žao u kakvom su okruženu ta djeca rasla, pored nje, koja nema šta nije pokrala u životu.

 

Da li ima kraja ovom medijskom ratu ili ne, ostaje nam da vidimo ko će povući sljedeći potez.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara