Ljepota

Izbjegnite neplanirane situacije – Kako će pomrčina Sunca utjecati na vaš horoskop

Napisao admin

Pomrčina Sunca koje će se dogoditi 20. ožujka nije bilo kakva pomrčina, već najduža pomrčina Sunca u Europi u posljednjih 16 godina.


Horoskop (Foto: arhiva)

Ukoliko vam je u podznaku Sunce, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun ili Pluton na stupnju pomrčine, sljedećih nekoliko mjeseci pripazite prilikom sklapanja novih poslova, kupoprodaje nekretnina, potpisivanja ugovora, planiranja vjenčanja ili zaruka.

Sunce simbolizira muškarce, svijest, vitalnost, energiju i društveni status, a u horoskopu jačeg pola predstavlja njegov ego, volju, ambiciju, moć, utjecaj i poziciju u društvu. Pomrčina će najviše utjecati na Lavove i Ovnove u kojima je Sunce naglašeno, pa može potaknuti posesivnost i ljubomoru, kao i ugroziti društvenu ili profesionalnu poziciju.

Vage i Vodenjaci mogu se opustiti, budući da Sunce na njih djeluje najmanje, ali ukoliko je Sunce u lošim aspektima sa simbolima ljubavi, Venerom, Marsom, Neptunom ili Mjesecom, moguća je kriza u braku ili vezi. Preteknite moć zvijezda i pripremite se kako bi izbjegli neplanirane situacije.

 

Ovan

Nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza mogla bi biti uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.

 

Bik

Izbjegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora te budite pažljivi u prometu.

 

Blizanci

Pomrčina bi moglo utjecati na vašu karijeru. Budite oprezni u odnosima s nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi biste mogli biti opterećeni događajima iz prošlosti.

 

Rak

Vašim znakom vlada Mjesec, a njegova dominantnost u pojavi pomračine Sunca za vas će značiti uspjeh u ljubavnom i poslovnom životu. Ako se bavite umjetnošću, znanošću, arheologijom, sportom ili medicinom, očekujte pozitivne rezultate.

 

Lav

Sunce je vladar vašega znaka pa izbjegavajte rizične financijske situacije. Neki od vas mogli bi izgovoriti sudbonosno „Da“.

 

Djevica

Ukoliko ste rođeni početkom ili krajem mjeseca, mogli biste se susresti s problemima u emotivnom planu.

 

Vaga

Skora pomrčina za vas bi mogla označavati pozitivan iskorak u karijeri pa očekujte dogovor o isplativom poslu s osobom na položaju.

 

Škorpion

Pomračeno Sunce moglo bi vas dovesti do tajne romanse s nekim koga poznajete ili s kim ste nekada bili bliski.

 

Strijelac

Izbjegavajte rasprave sa članovima obitelji ili partnerom, posebno ako ste u braku ili dužoj vezi.

 

Jarac

Izbjegavajte nepotrebne troškove i budite oprezniji u prometu.

 

Vodenjak

Sunce je, za vas, pomračeno u polju ljubavi i posla što utječe na odnose s emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi – vrijeme radi za vas.

 

Ribe

Uskoro biste mogli uploviti u tajnu romansu s umjetnikom, doktorom ili sportašem.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara