Ljepota

Horoskop za sljedeću sedmicu: Lav je otvoren za ljubav, a Vagi se budućnost dobro razvija (do 5. aprila 2020.)

Napisao H. H.

Sedmični horoskop od 30. marta do 5. aprila 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvijek na ruku previše ozbiljno. Dani su takvi da ćete morati da se prilagođavate. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis uživat će u većem međusobnom povjerenju.

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osjetit ćete da vam ponekad nedostaje energije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje organizujte kako bi bili efikasniji. Ekonomišite sa snagama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite ranije na počinak.

BIK

LJUBAV: Biće onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako da se najbolje prilagode poslu. Bićete puni dobrih savjeta i još boljih namjera. Neki će dominirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se fizičkom aktivnošću.

BLIZANCI

LJUBAV: Svojim šarmom i smislom za humor uspjet ćete da sadvladate distancu u emotivnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba sve više će vas podržavati, a ni vi joj nećete ostati dužni. Biće vam zaista drago što je tako.

KARIJERA: Malo više truda pokazaćete u poslovima gdje treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. To vas motiviše. U djelatnostima iz sjenke vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVJET: Radite vježbe disanja i pokušajte da što više boravite na suncu i vazduhu, makar i na balkonu.

RAK

LJUBAV: Diskrecija i intimnost biće vam glavna obilježja i kriterijumi kojim ćete se rukovoditi u privatnom životu ovih dana.

KARIJERA: Izgledat će kao da svi nešto razvlače, ali vi nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte nešto što volite.

LAV

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima postaćete otvoreniji i opušteniji. Spremnost da vjerujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svjesni i čuvajte to.

KARIJERA: Vjerovatno nećete baš izbiti u prvi plan, ali će vam ipak ići dobro. Na vama je da radite i pokažete šta znate. Sve će vam ići na ruku čak i onda kad se u prvom trenutku situacija ne čini sjajna. Čitajte između redova.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

DJEVICA

LJUBAV: Zahtjevi koji će stalno dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne emotivne odnose. Ako pokušate da nešto objasnite, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite. Tako će biti najbolje.

KARIJERA: Ojačaće korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezaćete se s njima i razmenjivaćete poslovna iskustva.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vaši talenti čekaju da se izraze. Razvijajte ih.

VAGA

LJUBAV: Bićete zaigrani, veseli, spremni da sve dijelite, ali bez previše obaveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustaće od većih intimnosti. Partner bi mogao da bude zbunjen.

KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj zrelosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke odgovore od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, ali sveukupno uzevši sve se razvija dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zadovoljni ste sami sa sobom.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bićete skloni čačkanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg svijeta. Takvim pristupom oduzećete nešto od spontanosti pa nemojte pretjerivati. Opustite se.

KARIJERA: Koliko ste dugo sanjali o nekim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bićete otvoreni za sve.

STRIJELAC

LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja su jako privlačni. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Voljena osoba će vas podržavati.

KARIJERA: Volite uspjeh više nego prosječnost, ali ovih dana ipak ćete morati da odradite i neke dosadnije poslove. Oni su temelj za nešto više pa ne filozofirajte oko toga. Budite vrijedni kako samo vi znate, a rezultati će već doći kasnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ista mjerila važe za sve.

JARAC

LJUBAV: Veći dio sedmice vladaće opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Trošit ćete samo na bitne stvari.

VODOLIJA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se relaksirati i bićete bez pritiska da se nešto mora postići. Otuda ćete zaista uživati s partnerom. Spontanost koja će se razviti među vama biće dobrodošlo osvježenje.

KARIJERA: Vjerovatno će se meriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog nego lošeg.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i predstavite se u najboljem svetlu.

RIBE

LJUBAV: Oni u vezama biće potpuno svesni da je njihova ljubav jaka. Uživat će.

KARIJERA: Vjerovatno ćete odlično prosperirati u finansijskom smislu. Neki će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni postignućima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite za svojom intuicijom, piše “Ehoroskop“.

Komentari

komentara