Ljepota

Da probate? – Ovo je najnoviji svjetski trend u šminkanju!

Napisao admin

Vizažisti su inspirisani izgledom balerina i izato predlažu stil šminkanja koji je istovremeno i romantičan i otmen. Tečni puderi u boji kože ili svetliji će ten učiniti besprekornim.


Šminka (Foto: She.hr)

S obzirom na to da svaka sezona donosi sve nove trendove, vizažisti se uvek trude da potpuno isprate modnu priču. Ovog puta bili su inspirisani izgledom balerina, pa tako predlažu stil šminkanja koji je i romantičan i otmen. 

Najvažniji je ten, koji bi trebalo da bude besprekoran. Najbolji izbor su tečni puderi u boji kože ili za nijansu svetliji, a preko se stavlja malo svetlucavog pudera u prahu ili kamenu, koji potpuno otvara lice. 

Na očima se ističe igra pastelnih i jačih ružičastih tonova. Stručnjaci savetuju kombinaciju više boja, na primer, roze i zelene ili bež, plave, zlatne… Ružičastu senku možete naneti na ceo kapak, a neku drugu boju uz ivicu trepavica. 

Pre nego što počnete sa senčenjem, uz trepavice izvucite liniju crnim ajlajnerom, a na kraju nanesite i crnu maskaru u dva sloja. 

Usne naglasite ružičastim ili crvenim sjajem za usne. Uveče nanesite ruž u ovim bojama, ali pre nego što ga stavite, uokvirite usne olovkom koju treba naneti i na sredinu kako bi izgledale punije.

novosti.rs

Komentari

komentara