Ljepota Video

Kratak vodič za šminkanje – Besprekorna podloga, mačkasti pogled! (VIDEO)

Napisao admin

U videu su ukratko sažeti postupci nanošenja podloge, pudera, senke za oči, maskare i karmina. Od blage i jednostavne do malo jače šminke za posebne i svečanije prilike


Šminkanje (Foto: Youtube)

Poznata mejkap umetnica Simona Antonović u kratkom tutorijalu pokazuje osnove šminkanja namenjene svim ženama i devojkama bilo za odlazak na posao, večernji izlazak, venčanje, pa i popodnevnu kafu sa drugaricama u obližnjem kafiću.

U videu su ukratko sažeti postupci nanošenja podloge, pudera, senke za oči, maskare i karmina. Od blage i jednostavne do malo jače šminke za posebne i svečanije prilike.

Podloga
Naučite kako da postignete besprekornu podlogu za bilo koji mejkap, nekoliko vrlo jednostavnih koraka.

Ljubičasti Smouki ajs

“Živopisna ljubičasta daje karakter, dok pozadinski tonovi breskve ujednačuju priču.Dramatičan izgled koji je i te kako nosiv zbog zanimljive ravnoteže snage boje i svežine”, objašnjava Simona. 

Pin-Up look
“Inspiriran prošlošću i drugačijim poimanjem ženstvenosti, ovaj izgled se poslednjih godina vratio na velika vrata. Ako dosad niste uvežbale zloglasno crtanje tušem, evo prilike da to odradite bezbolno! Nosite ga uz tačkice i frizure sa volumenom”, završava Simona.

24sata.rs

Komentari

komentara