Ljepota

Znate li vi – 5 stvari koje svaka žena treba znati o sebi!

Napisao admin

Koliko dobro se poznajete? Ako su vam sledeće teme prava misterija, odgovor može da bude “ne baš dovoljno”. Ali ne brinite, pitali smo stručnjake kako to možete popraviti.


Žena (foto: cure.ba)

Evo šta su rekli.

Kada okrećete novi list

U svim vezama je potrebno znati kada povući liniju. Ako je veza previše stresna, onda vam nije ni potrebna. Ljudi rade stvari sve dok ne dođu do tačke da više ne znaju kuda okrenuti. Plašite se da ćete ostati sami? Iskreno, bolje biti sama, a srećna nego u vezi i nesrećna.
Doktor kojem se možete povjeriti

Ovo je veoma važno. Većina bolesti se može veoma brzo izliječiti, ako se otkriju u ranom stadiju, ali stanje se može i znatno pogoršati ukoliko se stidite otići kod doktora. Ako se ne možete otvoriti svom doktoru i sasvim slobodno, bez ikakvih ustezanja, komunicirati s njim, vrijeme je da ga promijenite.
Šta vam popravlja raspoloženje

Vratite sat malo unazad i sjetite se kada ste zadnji put bili pod stresom ili nesrećni. Šta vam je pomoglo da se oraspoložite? Razgovor sa najboljom prijateljicom, manikir, nove cipele… Sve zavisi od osobe do osobe. Na kraju, manje je bitno šta vam je popravilo raspoloženje koliko da znate šta vam je činiti kada ste neraspoloženi.
Da li ste u PMS-u ili ste samo gladni

Žudnja za hranom tokom mjesečnice je sasvim normalna pojava. To se dešava jer vam hormoni bukvalno luduju. Osim toga, tada je i teže odoljeti želji za hranom. Pokušajte održavati ishranu uravnoteženom tokom mjesečnice ali nemojte da vas grize savjest ako to baš i ne uspijete.
Životni san

Svakom je potreban životni san. On vam daje nešto za čim ćete težiti i što želite ispuniti. To možete biti šta god vi želite, ali mi predlažemo da za početak izaberete nešto na čemu možete zapravo raditi, poput unapređenja, obilaska neke egzotične zemlje i slično.

minimagazin

Komentari

komentara