Ljepota

Horoskopski znakovi i šminka – Za ženu Ovan idealan je crveni ruž, žena Strijelac voli luksuz

Napisao admin

Pročitajte koja šminka odgovara kojem horoskopskom znaku.


Crveni ruž (foto: cure.ba)

Ovan – Žene rođene u znaku ovna su odvažne, hrabre i avanturistice. Ovnice su direktne, a nijanse koje njima odgovaraju su jarke. Uz karakter koji imate najbolje bi bilo da odaberete jarku crvenu nijansu ruža

Bik – Ove djevojke su izdržljive, vole život i žive ga punim plućima. Ponekad su tvrdoglave, a nijansa koja im odgovara je berry nijansa ili ružičasto ljubičaste kombinacije ruža i sjajila za usne.

Blizanci – Blizanci su otvoreni, pričljivi, zafrkanti, ali su jako pametni i vole da da se izražavaju. Prema tome najbolje nijanse ruža za vas su boje breskve koje vam savršeno odgovaraju.

Rak – Rakovi su posvećeni porodici i veoma su emotivni. Vama se raspoloženje mijenja s obzirom na vrijeme, a najbolje nijanse za vas su prirodne i neutralne nijanse ruževa. Najbolje bi bilo da odaberete nijanse u boji kože.

Lav – Lavice su rođeni šefovi i vole da imaju kontrolu. Vole da budu u centru pažnje i ponekad su zapovjednički nastrojeni. Za vas je idealna boja ružičasta, jer će se dobro slagati sa vašim karakterom.

Djevica – Djevce su perfekcionisti i veoma su organizovane i vrijedne. Kod djevica sve mora da ide onako kako su zamislile, a ako se skrene sa tog puta mogu da budu prave cjepidlake. Za vas su idealne svjetlucave i prozračne metalik nijanse ruževa i sjajila za usne.

Vaga – Vage su uravnotežene i vole ljude. Inteligentne su, ali često popuštaju kada je druga strana u pitanju. Za vas su idealne romantične i prozračne nijanse, ali možete da izaberete i tamno crvenu nijansu ruža.

Škorpion – Škorpionke su misteriozne, seksipilne i odlučne. Vole da imaju kontrolu, a često znaju da budu i osvetoljubivi. Vama odgovara tamno crvena nijansa koja je na samoj granici sa smeđim tonovima.

Strijelac – Strijelci su bezbrižni, veseli i vedri. Vole luksuz, ali ponekad znaju da budu nestrpljivi. Ukoliko ste rođeni u ovom znaku za vas su idealne nijanse smeđe boje.

Jarac – Jarčevi imaju natjecateljski duh i hrabri su. Oni su ambiciozni i motivirani i znaju se izboriti za ono što žele. Za vas je idealna vedra nijansa ružičaste boje ruža.

Vodolija – Vodolije su otkačeni, optimistični i nesputani. Vole prijateljstva i često nerazdvajaju prijateljstvo od ljubavi. Orginalni su i inovativni, pa su za vas idealne umirujuće boje, neutralne i prozračne.

Ribe – One su suosjećajne i obazrive, a samim tim i kreativne, emocionalne i maštovite. Ponekad znaju da budu i tajnovite, a sklone su i sanjarenju, pa znaju biti i neodgovorne. Za vas je idealna jaka boja ruža, a na vam je da odlučite koja je to boja.

ljepota.ba

Komentari

komentara