Ljepota

Savršen i besprijekoran ten – Želite li svilenkastu kožu kao Miranda Kerr?

Napisao admin

Nije za sve zaslužna genetika, postoji proizvod pomoću kojeg biste i vi mogli zablistati!


Miranda Kerr (foto: cblogspot)

Nikada ne bih htjela imati kožu popout Mirande Kerr!“ rečenica je koju nijedna žena nikada nije niti će ikad izgovoriti! Na vašu sreću, Miranda je odlučila podijeliti beauty trikove i tajne kojima se služi da bi izgledla besprijekorno. Tajna njezine ljepote leži u noniju. Da, da.

Noni je egzotično voće koje raste na otočjima u južnom Pacifiku. Nikakvi skupi tretmani, vrhunski vizašisti ili skupi kozmetički proizvodi! Miranda tvrdi da je upravo noni sve što vam je potrebno za blistav i savršen ten.

Ovo egzotično voće sadrži 170 vitamina i minerala te je prepuno antioksidansa koji su potrebni vašem organizmu i koži da zablista. Pozdrav, zdrava hrano! Miranda je oduvijek pobornica zdravog života i turbo zdrave prehrane pa nas ne čudi da je uspjela pronaći ovaj savršeni proizvod za održavanje lijepog i zdravog tena.

Tajna je u soku od nonija, odnosno juiceu prirodnom iscjeđenom soku od tog famoznog voća. Miranda priznaje da je sok potrebno piti duže vremena kako bi se vidjeli rezultati i dodaje kako je ovaj sok počela piti još kao tinejdžerica.

„Sok od nonija počela sam piti kada mi je bilo 14 godina. Danas kad god imam naporan dan, popijem svoj sok od nonija i dobijem dozu energije koja mi je potrebna da odradim sve što me taj dan čeka. Ne mogu zamisliti život bez tog proizvoda“, kaže Miranda za sok od nonija.

Prema stručnim analizama ovoga proizvoda, sok od nonija poboljšava rad imunološkog sustava i daje energiju tijelu te olakšava suočavanje sa stresnim i napornim situacijama s kojima se susrećete.

No, prije nego što se bacite u potragu za sokom od nonija, morate znati da to nije jedina tajna Mirandinog savršenog izgleda! (Laknulo vam je, priznajte) Miranda je strastveni zagovarač upotrebe kokosova ulja. (Sada nam je jasnije zašto i kako joj koža uvijek tako besprijekorno sjaji). Nadalje, upotreba aloe vere i lavande također su rituali koje Miranda uvijek priušti svom tijelu! Ako vas je pomisao na nabavu soka od nonija obeshrabrila, razvedrite se – ovo su proizvodi koje možete pronaći u najbližoj ljekarni ili drogeriji!

Osim što otkriva tajne svog besprijekornog izgleda, Miranda je napravila korak dalje i lansirala vlastitu liniju losiona i hranjivih mlijeka za tijelo koji sadrže sve proizvode čiji uspjeh i pozitivan efekt garantira i sama!

Na internetskoj stranic KORA ORGANIC Miranda preporučuje kupovinu svojih proizvoda po pristupačnim cijenama. Djelovanje tih proizvoda naziva sistemom od 3 koraka. Evo i zašto. Savjetuje da kupite tonik, hranjivo mlijeko i kremu za lice kako bi njega vaše kože bila potpuna, jer kako i sama kaže, jedno bez drugoga ne ide. Cijene njezinih proizvoda su pristušpačne i ne razlikuju se pretjerano od onih koje možete pronaću u parfumerijama i drogerijama, a uz to uspjeh je, kako Miranda kaže, zagarantiran!

„Ovi su proizvodi točno ono što sam željela i što je mojoj koži potrebno za zdravlje i besprijekoran izgled. Uz to, ovo ne mogu pronaći nigdje drugdje na svijetu“, zaključila je prelijepa Miranda.

Ako i vi želite izgledati kao ona i imate savršen i bespijekoran ten, ne preostaje vam ništa drugo nego otići u prvu drogeriju ili parfumeriju te posegnuti u novčanike i priuštiti si ove fenomenalne, prirodne proizvode od kojih ćete se barem na rkatko osjećati kao anđeo Vicotria's Secreta.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara