Ljepota

Potraga za savršenim grudnjakom – 3 savjeta kako dobar grudnjak može skinuti kilograme

Napisao admin

Potraga za savršenim grudnjakom, koliko god dugo trajala, nikada nije gubljenje vremena jer dobra i ugodna potpora ne samo da čini čuda za vaše samopouzdanje, već i za vaš vrat, ramena i cjelokupno držanje tijela. Još kad vam kažemo da vas dobra veličina i model grudnjaka mogu učiniti višima i mršavijima, vjerujemo da ćete slijediti ova tri savjeta za odabir najboljeg prijatelja ženskih grudi.


grudnjak (foto:cure.ba)

1. Potporu daje traka na leđima, a ne naramenice

Skraćujete li konstantno naramenice grudnjaka kako biste imali bolju potporu, vjerovatno trebate grudnjak za jedan broj manjeg opsega.

Naime, traka grudnjaka trebala bi vam pružati 90 posto potpore, a naramenice samo 10. Udobno čvrsta traka na leđima koja vas ne steže previše, a koja nije ni labava podignut će grudi i dati vam potrebnu potporu bez da opteretite ramena i vrat.

2. Želite li manje grudi, podignite ih i centrirajte

Popularni grudnjaci koji smanjuju grudi pritiščući tkivo povećavaju površinu prsiju čineći vas tako širima.

Popularni grudnjak koji smanjuje grudi pritiščući tkivo povećava površinu grudi čineći vas tako širima

Za smanjivanje velikih grudi radije nosite grudnjak koji će ih podići i centrirati te tako vizualno izdužiti torzo. Dobra veličina i model grudnjaka mogu vas učiniti višima i mršavijima do čak četiri kilograma!

3. Salo na leđima stvara labava traka, a ne čvrsta

Mnoge žene misle da će stisnuta traka stvoriti salo na leđima. No, baš suprotno: udobno čvrsta traka koja je i sprijeda i straga u istoj visini te se nalazi na sredini između ramena i laktova smanjuje pojavu masnog tkiva na leđima.

Kako biste smanjili ‘nabore’ na leđima, odaberite grudnjak koji je širok u predjelu leđa, a za bolje rezultate možete obući i pamučnu potkošulju kojom ćete dobiti ujednačeniju liniju.

Zadovoljna

Komentari

komentara