Ljepota

Dosta vam je uobičajenih crvenih i ružičastih nijansi? – Ovo su najpopularnije nijanse ruževa za proljeće!

Napisao admin

S dolaskom lijepog vremena i nove proljetne sezone i naš stil oblačenja nekako živne i ima više boja. Zašto onda isto ne biste učinili i sa šminkom, točnije ruževima za usne? Ostavite se klasike i tamnih boja i prigrlite najpopularnije trendove za proljeće 2013. godine.


Ruževi (foto: zena.hr)

Boja kože

Ovo je odlična opcija za makeup minimalistice. Ako ne volite intenzivne boje ruža, onda na usne nanesite boje koje su približno prirodne boje vaših usana. Tako ćete istaknuti usne, a one neće previše upadati u oči, i uostalom već smo u jednim od prijašnjih članak pisali da su muškarcima najprivlačnije žene upravo s ružem boje kože.

Nijanse bobičastog voća

Ovo nije crvena boja, niti ružičasta, niti ljubičasta – već nešto između, a može biti intenzivna ili diskretna i prozračna. Ova nijansa ide odlično uz svaki makeup na očima i licu
i uz bilo kakvu modnu kombinaciju. Nije niti čudno da je ovo jedna od omiljenih nijansi ove sezone!

Koraljne nijanse

Ovo je odlična boja! Istovremeno ju mogu nositi i ženstvene žene, kao i one koje se smatraju buntovnicama. Iako boja najbolje odgovara na srednje tamnim do tamnim tonovima kože, niti ljepotice s blijedom kožom ne moraju je izbjegavati. Samo odaberite nijansu koja vama bolje odgovara – neka vuče više na crvenkasto nego li narančasto.

Narančasta boja

Sudeći po onome što se moglo vidjeti na modnim pistama za proljeće, kao i na crvenim tepisima diljem svijeta – narančasta je jedna od najpopularnijih boja sezone. Bilo da je riječ o mat ili sjajnoj varijanti  – sve je dozvoljeno i dopušteno!

Boja fuksije

Mješavina između ružičaste i ljubičaste, ovo je boja za one koji žele biti primijećeni. A što je najbolje odlično ide uz sve tipove kože. Što se ruževa tiče – možete se odlučiti za mat varijantu, sjajio ili pak diskretniju varijantu koja je nešto između balzama za usne i ruža. Ako se odlučite za ruž u ovoj boji, ostatak makeupa neka bude diskretan.

Jarke mat usne

Mat ruževi su pravi hit ove sezone, posebice ako je riječ o jarko roznim, narančastim, ljubičastim ili crvenim nijansama. Mat ruževi bili su prisutni na svim modnim revijama uključujući Burberry, Missoni, Giles, Donnu Karen i Michaela Korsa. Zašto onda i vi ne biste isprobali ovaj trend?

Ultra-pink ruževi

Kao i fuksiju – ovu boju treba znati nositi, i po pitanju odjeće i po pitanju makeupa. Jako rozi ruževi osobito dolaze do izražaja na tamnoj puti, no i svjetlije osobe ih mogu nositi bez ikakvog problema.


 

zena.hr

Komentari

komentara