Ljepota

Provjerite – Oblik vašeg karmina otkriva mnogo o vašem karakteru

Napisao admin

Svako nanosi karmin na svoj način, pa on vremenom poprimi specifičan oblik. E, upravo taj oblik otkriva karakteristike vaše ličnosti, kažu stručnjaci iz „Avona“.


karmin (foto:cure.ba)

RAVAN: KONZERVA

Ravan vrh govori o tome da ste visokomoralna i veoma pouzdana osoba. Izuzetno ste praktični, racionalni, pa čak i konzervativni. Držite do sebe, volite da ostavite dobar utisak, ali niste opsjednuti svojim izgledom. 

Krajnost: čuvajte se da ne postanete dosadni i sebi i drugima.

ZAOBLjEN: KULERKA

Zaobljen vrh karmina znači da ste opušteni i smireni. Zračite sigurnošću, a vaš prijateljski, dobronamjeran stav ljudi odmah prepoznaju. Zato ste uvijek omiljeni u društvu. A i vi, istina, uživate kad ste okruženi ljudima i pravi ste mirotvorac.

Krajnost: može vam se desiti da se ulenjite. 

KO NOV: GENERALKA 

Dok mažete karmin, ako skoro ne promijenite njegov originalni oblik, to znači da ste vrlo odgovorni. Uvijek se strogo držite zadatih rokova, poštujete pravila, cijenite i svoje i tuđe vrijeme i dobar ste diplomata. Prototip ste timskog igrača, pa vas kolege poštuju i vole. 

Krajnost: može se dogoditi da zaboravite na svoje potrebe. 

TOBOGAN: MIROĐIJA 

Oblik poput tobogana govori o duhovitoj, oštroumnoj ženi, koja je prije svega jako radoznala. Vi, dakle, obožavate žurke i razna okupljanja, a posebno uživate kad ste u centru pažnje. Vaša ekspresivnost, međutim, ne umanjuje vašu spiritualnost.

Krajnost: čuvajte se neurednog života. 

KOSINA: STRUJA 

Oštar zakrivljen vrh karmina? Pa vi ste ludi spoj energije i nježnosti! Vodite aktivan život, puni ste ideja i snage, mozak vam radi 300 na sat i nikad vas ništa ne mrzi. Ko vas stigne, uživaće, jer ste ujedno veoma romantični. E, da! Volite cvijeće!

Krajnost: nema krajnosti, ona je vaš život! 

PRAVOUGAONIK: CJEPIDLAKA 

Ukoliko je vrh vašeg karmina pravougaonog oblika, to znači da ste veliki perfekcionista i u poslu i u ličnim odnosima. Iako vas ponekad optužuju da ste cjepidlaka, i saradnici i vaši bližnji se u velikoj mjeri oslanjaju na vas. 

Krajnost: pazite da ne smorite sve oko sebe, a i sebe takođe.

cure.ba

Komentari

komentara