Ljepota

Tajne seksipilnog izgleda – 15 savjeta koji uvijek pale –

Napisao H. H.

Najprivlačnije i seksipilne žene nisu uvijek prirodne ljepotice, ali jednostavno zrače. U čemu je njihova tajna?

-1- Najvažniju osobu volite najviše

Već ujutro sebi recite koliko ste odlična osoba i kako zaslužujete da se volite. Započnite se bolje brinuti o sebi i raditi na svome samopouzdanju. Seksipilne žene znaju da je ljepota pitanje stava i da privlačnost započinje iznutra.

-2- Nemojte jesti salatu ako vam se jede tjestenina

Slijedite svoj okus i nemojte ga previše preispitivati, jer ćete u protivnom biti nezadovoljni. Također, uskraćivanje zadovoljstava učinit će vas iritantnom osobom. Naravno, ne trebate jesti sve što vidite oko sebe, nego umjereno jesti kada ste gladni ono što vam se jede.

-3- Nemojte čekati proljeće da obrijete noge

Bez obzira na godišnje doba uvijek budite uredni. Depilirajte se, počupajte obrve, napravite piling, njegujte kožu hidratantnim sredstvima…

-4- Kupite dobar grudnjak

Grudnjak koji vam savršeno pristaje je uvijek dobra investicija. Grudnjake nosite svaki dan, pa ni jedan nije preskup. Donje rublje bi vam uvijek trebalo biti privlačno i lijepo, jer ćete se i vi tada osjećati tako.

-5- Da, obucite to

Ako vidite nešto što vam se sviđa, a strah vas je što će okolina reći, ugušite taj strah u sebi i to odjenite. Da biste se svidjeli drugima, prvo se morate sviđati sebi, pa radije slijedite svoj ukus, nego tuđi.

-6- Uvijek gledajte u oči

Dok s nekim razgovarate gledajte ga u oči. I pamtite lica. Nema ništa zavodljivije od osobe koja te prepoznaje sljedeći put nakon što je jednom komunicirala s tobom. Pamtite lica konobara koji vas poslužuje, pamtite lica susjeda, poštara…

-7- Fokusirajte se na dinamičnu ljepotu

Naravno ljepota je važna u seksi izgledu, ali još važnija je dinamična ljepota koja uključuje to da znate izraziti na svojoj vanjštini unutarnju ljepotu i privlačnost. Koliko ste puta vidjeli žene koje su svima privlačne, a zapravo nisu lijepe?

-8- Imate mozak – koristite ga

Britak i zdrav um može biti ključ privlačnog tijela. Ako ste dovoljno pametni znat ćete da seksipil nije nikome poklonjen. Vježbajte, radite na onome što se na vaešm tijelu može popraviti, koristite pravu šminku, pronađite dobru odjeću.

-9- Prestanite čupati obrve

Pune obrve se povezuju s maldošću i seksipilom. Kako starimo naše obrve se smanjuju, pa obrve, iako ne biste vjerovali, mogu vaš izgled učiniti seksipilnijim.

-10 – Usporite

Prema nekim psiholozima sporije osobe su seksipilnije. Umjesto da jurite kroz grad ili hodnik, usporite i uskladite svoje pokrete. Sporije razgovarajte, ne morate na sve imati spreman odgovor.

-11 – Obujte visoke potpetice

Ovo je jedan od najbržih načina da izgledate seksipilnije. One daju psihološki poticaj, ali i vizualni. U visokim potpeticama ćete zaista izgledati bolje.

-12 – Seksi ljude promatrajte kao inspiraciju, a ne kao konkurenciju

Umjesto da se uspoređujete s Victoria’s Secret manekenkama deprimirajući se kako nikad nećete biti tako visoki, kopirajte ono što možete, frizuru, držanje tijela, šminku, stil ili poziranje pred fotoaparatima.

-13- Birajte seksi prijateljice

Svima nam je poznato kako je Barney Stinson u “kako sam upoznao vašu majku” objasnio efekt cheerleaderica. Taj efekt čini da se žena prosječnog izgleda doima seksipilnije ako je u privlačnoj grupi ljudi. Ako su vaše prijateljice seksi, to je vaša prednost jer ćete lakše biti primijećeni i doimati se atraktivnije.

-14- Stalno investirajte u sebe

Možete investirati novac pa kupovati odjeću u fensi dućanima, ići na frizure i tretmane proljepšavanja, a ako ga nemate dovoljno investirajte svoje vrijeme i znanje, pa redovito vježbajte, hranite se zdravije kako biste imali više energije, naučite se moderno našminkati i napraviti dobru frizuru, te pratite modu kako biste znali, umjesto kupovanja modernih komada u najskupljim dućanima, odabrati moderne komade po jeftinim cijenama.

-15 – Odlučite da želite biti seksi

Ako stalno plivate između toga da želite biti privlačniji i ruganja osobama koje ističu svoj seksipil, stvarate u svojoj glavi konfuziju što se reflektira na tijelu.

Komentari

komentara