Ljepota

Monica Bellucci (53) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludjeti!

Napisao H. H.

Jedan od zaštitnih znakova Monice Bellucci je njena duga, predivna kosa, ali u 54. godini života glumica je odlučila da je vrijeme za promjenu. Ošišala se i sada ima znatno kraću frizuru posebnu po tome što pristaje svakom obliku lica i teksturi kose.

Monica Bellucci pojavila se na crvenom tepihu dodjele nagrada Virna Lisi u Rimu koja je slavnoj italijanskoj glumici na svečanom događanju bila i uručena. Za taj događaj Monica je izabrala dugu crnu haljinu na bijele tufne čiji dezen i kroj podsjećaju na stil iz 1950-ih, a iskombinovala ju je uz crni kardigan i crne čizme sa platformom, piše “Zadovoljna“.

Ono što je najviše zaokupilo pažnju na 53-godišnjoj ljepotici je njena nova, znatno kraća frizura.

Monika je čitavu karijeru njegovala dugu kosu, ali sada se odlučila na promjenu i dužinu kose poznatu kao “clavicut”. Riječ je o frizuri ošišanoj do ključne kosti (clavicula je latinski izraz za ključnu kost), a frizeri kažu da je kosa koja seže do ključne kosti “čudotvorna” jer osim što pristaje svakom obliku lica, odgovara i svim teksturama kose.

Tankoj i ravnoj kosi pomoći će u postizanju volumena. Čvrstoj i kovrčavoj kosi pomoći će u kroćenju volumena. Kod kratkog boba kovrčava kosa “nakostreši” se na vrhovima i tako stvara iluziju proširivanja lica, a to se s ovom dužinom neće dogoditi što se može vidjeti i na fotografijama Monice Bellucci sa dodjele nagrada Virna Lisi.

 

Komentari

komentara