Ljepota Magazin Video

Posjeta BiH – Saznajte zašto je Monica Bellucci oduševila novinarku! (VIDEO)

Napisao admin

Da je Monica Bellucci jednostavna, prirodna i susretljiva osoba potvrdila je novinarka Ivana Nanut koja boravi u Drvengradu tokom posjete italijanske glumice filmskom festivalu Kustendorf.


Monica Bellucci (Foto: cure.ba)

Monica je bila posebna gošća domaćina festivala, proslavljenog redatelja Emira Kusturice, a boravkom u Drvengradu, gdje se festival održava, oduševila je sve koji su je vidjeli i upoznali. Pa tako i novinarku In magazina, Ivanu Nanut.

‘Monica je vrlo prirodna, susretljiva i normalna osoba. Prilikom dolaska u selo običaj je da se jede pogača koja se umoči u sol i popije se rakija. Sumnjam da se od toga napila’, rekla je Ivana te tako opovrgnula i napise nekih medija kako se Monica napila od rakije.

‘Na večeri je bezbrižno jela punjenu vješalicu, tjesteninu i slatko. Uživala je u crnom vinu. Skijala je i strpljivo medijima dva sata odgovarala na pitanja. Bez obzira na svoju veličinu Monica je i doručak i ručak i večeru jela u istoj prostoriji kao i ostatak gostiju festivala, strpljivo pozirajući obožavateljima koji su željeli ovjekovječiti trenutak s njom. Nije tražila posebnu hranu ni vip tretman’, prenijela je Ivana svoje dojmove te dodala kako Monica danas odlazi kući.

dnevnik.hr

Komentari

komentara