Kuća i hrana Video

Rupa široka 6 i duboka 10 metara – Otvorila se rupa u podu i "progutala" čovjeka zajedno s krevetom (VIDEO)

Napisao admin

Posljednjih dana svjedočili smo otvaranjima tla širom Hrvatske, a ista situacija dogodila se i u noći s četvrtka na petak na Floridi. Ondje se, naime, zemlja otvorila u spavaćoj sobi Jeffa Busha i progutala ga zajedno s krevetom.


Zemlja se otvorila (foto: youtube)

“Prvo sam čuo udarac kao da je automobil uletio u sobu, a potom sam čuo brata kako me zove upomoć. Kad sam otvorio vrata njegove spavaće sobe, nije bilo ničega, samo golema rupa i madrac. Skočio sam unutra kako bih mu pomogao, ali njega više nije bilo”, ispričao je Jeffov brat brat Jeremy Bush kojeg su na kraju vatrogasci takođe morali spašavati jer je u pokušaju da pomogne bratu i sam ‘zaglavio”. 

CNN piše kako su drugi ukućani odmah napustili kuću, a evakuisane su i susjedne kako bi se spriječile slične moguće tragedije. Vatrogasci su izmjerili rupu koja je široka šest i duboka deset metara. Razlozi zbog kojih se tlo otvorilo još nisu poznati, a do Jeffa spasioci još uvijek nisu došli. Naime, rupa se još uvijek širi pa silazak u nju nije siguran. Budući da se Jeff više ne čuje vjeruju da je preminuo.

danas.hr

Komentari

komentara