slot online 2023

3 jednostavna napitka koja tope kilograme dok spavate

Napisao H. H.

Manjak sna može biti jedan od uzroka gojenja, ali ovi napici ne samo da garantuju okrepljujuć san već i mršavljenje tokom sna

Svi znamo da uživanje u preslatkim napicima pre spavanja nije dobro, a i oni s kofeinom nisu baš najbolji izbor za noć. Međutim, postoje tri napitka koja možete da popijete pre spavanja, a koja će vam pomoći i da mršavite – dok spavate.

1. Mleko

Toplo ili hladno, mleko je prepuno kalcijuma koji će vam pomoći da regulišete osećaj gladi i tokom sledećeg dana. Mleko sadrži i proteine koji pomažu u izgradnji mišića tokom noći, a ubrzava i metabolizam.

2. Sok od grožđa

Sokovi baš i nisu dobri za gubljenje kilograma, ali ukoliko kupite ili napravite 100 odsto sok od grožđa (bez dodatih šećera) on je jako efikasan u sagorevanju masnoća. Osim što je odličan antioksidant, sok od grožđa pretvara belo masno tkivo u smeđe koje troši kalorije.

3. Čaj od kamilice

Čaj od kamilice ima čak tri odlična svojstva: opušta živce, kontroliše temperaturu tela i održava nivo glukoze u krvi, a time pomaže da gubite na težini. Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste to da u sebi nema kofeina.

Komentari

komentara