slot online 2023

Laura Mičetić – IMALA JE 136 KG I SA 182 CM IZGLEDALA JE ZASTRAŠUJUĆE: Smršala je 52 kg bez dijete, evo kako!

Napisao admin

Učiteljica iz Tenesija krišom je jela hranu i dostigla težinu od nevjerovatnih 136 kilograma, a na njenih 182 centimetra izgledala je zastrašujuće.


Foto:arhiva

Lauri je prva opcija bila operacija, ali je umjesto toga krenula u teretanu i nakon što je uspjela da izgubi prvih nekoliko kilograma, shvatila je da želi da liniju dovede u red prirodnim putem.

 

Dvije godine nakon toga smršala je nevjerovatnih 52 kilograma i izgleda nevjerovatno. Mnogi joj nisu vjerovali i mislili su da se podvrgla plastičnim operacijama.

 

“Sa mojom težinom i visinom, izgledala sam zastrašujuće. Za mene je prelomna tačka bila dobijanje fakultetske diplome i kraj četvorogodišnje veze“, istakla je ona.

 

Mlada učiteljica je priznala da se najviše ugojila zbog grickalica i slatkiša koje je jela svakodnevno.

 

“Otišla bih do frižidera i pronašla nešto što mi se jelo. Kao zavisnost, nije bilo u pitanju emotivno prejedanje, to je prosto bilo nešto što sam radila“, priznala je Laura.

 

Počela je da diže tegove i da se pridržava programa zdrave ishrane, a kao motivaciju i podršku koristila je Instagram na koji je postavljala fotografije i videe o napretku.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara