slot online 2023

Uradite ovo i izgubit ćete 10 kilograma u kratkom roku: To je najbrži način za gubljenje kilograma, istopite salo

Napisao H. H.

Doktor Majkl Mozli otkriva plan ishrane sa kojim ćete izgubiti od 5 do 10 kilograma za tri nedelje. Osim što ćete brzo gubiti na težini, nikad nećete imati osjećaj gladi.

Dijeta nazvana Brzo-800, je postala pravi hit. Tokom ovakvog načina ishrane, potrebno je da svakog dana unosite 800 kalorija, ali je jko važno voditi računa o vrsti namirnica.
Doktor je za Dejli Mejl rekao: “Pridržavajte se plana i za tri nedelje ćete primijetiti drastičnu razliku. Osim kalorijskig ograničenje potrebno je da se pridržavate još nekoliko pravila. Vrsta namirnica koje birate je izuzetno važna”.

Da li ste znali da su mnogi od nas u stalnom stanju dehidratcije, potpuno nesvjesni rizika za zdravlje koje nosi sa sobom? Ukoliko ne unosite dovoljno vode u organizam, postaćete sporiji, letargični, a osjećaj gladi će se češće javljati.

Dovoljan unos tečnosti će pomoći da se osjećaj sitosti duže zadrži.

Masti

Do sad su nam govorili da ukoliko želimo da oslabimo, trebamo da se držimo dalje od masti, a kao odgovor prehrambena industrija je ponudila niz dijetalnih namirnica. Međutim, stopa gojaznosti i dalje raste. Činjenica je da dobre masti nisu neprijatelj dijete. Bogate mono masti suzbijaju apetit, usporavajući brzinu kojom se želudac prazni. Da biste se duže osećali sito, birajte maslinovo ulje, orašaste plodove, masnu ribu i u umjerenim količinama mlečne proizvode.

Vlakna

Crijeva će raditi kao sat ukoliko unosite dovolju količinu vlakana. Osim što pomažu očuvanju rada crijeva, ona utiču i na bolje raspoloženje. Pores toga, vlakna oslobađaju hemikaliju koja se zove „PII“ i koja smanjuje apetit. Da ne biste došliu stanje da vas savčada glad, neka vam obroci obiluju svježim povrćem, žitaricama od cijelog zrna i mahunarkama.

Komentari

komentara