slot online 2023

Pomisao na oblačenje omiljenog bikinija – Šest stvari koje će vas sigurno motivisati da smršate

Napisao admin

Pomisao na oblačenje omiljenog bikinija može biti vaša glavna motivacija za odlazak u teretanu i vježbanje. Nekima je, međutim, potrebno malo više stimulacije.


struk (foto:cure.ba)

Postanite najbolji prijatelj sa vašim kupaćim kostimom

Nikol Vinhofer, personalni trener, savjetuje damama da počnu da nose kupaći po kući.

Nosite ga kad obavljate svakodnevne poslove. To će vam pomoći da se osjećate prijatno sa manje odjeće na sebi i da se spremite za ljeto. Takođe ćete uvidjeti na čemu sve treba da radite kada je vaše tijelo u pitanju.

Zapisujte svoje ciljeve

Nemojte samo da mislite o ciljevima, zapišite ih. Sve što želite da postignete, zapišite u svesku ili rokovnik, koji ćete stalno nositi sa sobom. Možete iz zabilježiti i u vaš telefon. Biće stalan podsjetnik da radite na sebi.

Selektivno trošite novac

Umjesto da tošite novac na nepotrebne gickalice, častite sebe novom garderobom za trening ili sa drugaricama uplatite članarinu u teretani. Tijelo će vam biti zahvalno.

Jedite voće i povrće

Na pijaci uvijek možete naći svježe voće i povrće, koje će vam pomoći da izgubite neželjene kilograme. Dodajete malo limuna i vodu koju pijete. Djelovaće na vaše tijelo kao prirodni diuretik

Nagradite sebe

Samo ne sa hranom. Kada postignete jedan cilj, prvo smislite sljedeći. Zatim možete sebe da častite masažom ili odlaskom kod manikira i pedikira. Zapamtite, nagrada je nešto što treba da vas stimuliše da nastavite da radite na sebi.

Nemojte se truditi da budete nova Miranda Ker

Normalno je da želite da imate grudi ili noge poput slavnih ličnosti, ali ne dopustite da vam slavne ličnosti ubiju samopouzdanje, fokusirate se na žene koje su građene poput vas. Imate potencijal da imate nevjerovatne trbušnjake? Zakačite sliku slavne ličnosti koja ima trbušnjake kakvim težite.

24sata.rs

Komentari

komentara