slot online 2023

Svi „luduju“ za čajem koji topi kilograme

Napisao A. K.

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je pravo „ludilo“ širom sveta među onima koji se bore s viškom kilograma

RECEPT za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je pravo „ludilo“ širom sveta među onima koji se bore s viškom kilograma, kao i onima koji nemaju vidljive masne naslage ali bi figuru hteli da dovedu do savršenstva.

Smatra se da ovaj čaj za kratko vreme donosi vidljive promene u obliku i obimu telu, a oni koji su ga isprobali to potvrđuju.

U čemu je tajna ovog recepta, nije detaljnije objašnjeno.

Sastojci:

* zeleni čaj

* cimet

* lovorov list

Priprema

Prokuvajte 800 mililitara vode, sklonite je sa šporeta, pa dodajte jedan štapić cimeta, tri lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja.

Poklopite i ostavite da odstoji 15 minuta, a zatim procedite.

Primena

Kada je metabolizam u pitanju, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje rano ujutru, odmah posle buđenja. Popijte prvu šoljicu ovog čaja na prazan želudac. Drugu šoljicu možete popiti odmah nakon doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.

Tri šoljice ovog čaja dnevno pomažu kod mršavljenja, naročito na kritičnim tačkama tela kao što su stomak, butine i zadnjica. Prvi rezultati vidljivi su već posle nedelju dana.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masnoće i ubrzavaju metabolizam.

Podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja kilograma treba da bude propraćen uravnoteženom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

Izvor: Novosti

Komentari

komentara