Fitness i dijeta

Svi „luduju“ za čajem koji topi kilograme

Napisao A. K.

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je pravo „ludilo“ širom sveta među onima koji se bore s viškom kilograma

RECEPT za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je pravo „ludilo“ širom sveta među onima koji se bore s viškom kilograma, kao i onima koji nemaju vidljive masne naslage ali bi figuru hteli da dovedu do savršenstva.

Smatra se da ovaj čaj za kratko vreme donosi vidljive promene u obliku i obimu telu, a oni koji su ga isprobali to potvrđuju.

U čemu je tajna ovog recepta, nije detaljnije objašnjeno.

Sastojci:

* zeleni čaj

* cimet

* lovorov list

Priprema

Prokuvajte 800 mililitara vode, sklonite je sa šporeta, pa dodajte jedan štapić cimeta, tri lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja.

Poklopite i ostavite da odstoji 15 minuta, a zatim procedite.

Primena

Kada je metabolizam u pitanju, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje rano ujutru, odmah posle buđenja. Popijte prvu šoljicu ovog čaja na prazan želudac. Drugu šoljicu možete popiti odmah nakon doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.

Tri šoljice ovog čaja dnevno pomažu kod mršavljenja, naročito na kritičnim tačkama tela kao što su stomak, butine i zadnjica. Prvi rezultati vidljivi su već posle nedelju dana.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masnoće i ubrzavaju metabolizam.

Podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja kilograma treba da bude propraćen uravnoteženom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

Izvor: Novosti

Komentari

komentara