slot online 2023

NE MOŽETE POGRIJEŠITI – Nekoliko savjeta za održavanje linije

Napisao admin

Dotjerali ste liniju do savršenstva i pitate se kako dalje? Donosimo vam nekoliko pravila i savjeta sa kojima zaista nećete pogriješiti, ukoliko se budete pridržavali, rezultati će biti vidjljivi.


vježbanje (foto:cure.ba)

Nemojte piti gazirano 

Izbegavajte zaslađena i gazirana pića na dnevnoj osnovi. Unos pića igra ključnu ulogu u održavanju figure. Izbegavajte pića koja mogu ostaviti efekte na vašem telu. Umesto toga, držite se vode i čajeva kako biste hidrirali telo. 

Izbjegavajte grickanje 

Ukoliko mislite da je moguće da grickate nešto cijeli dan, a da se ne ugojite – onda razmislite ponovo. Cjelodnevno grickanje znači da ćete nabaciti određenu kilažu. Najbolje je da imate tri obroka dnevno. 

Izbjegavajte brzu hranu 

Brza hrana je visokokalorična hrana. Ona usporava vaš metabolizam i utiče na broj kilograma. 

Proteini

Oni vam pomažu da izgradite normalan metabolizam, a u isto vrijeme obezbjeđuju energiju za ijtelo. Pomažu vam i da izgradite mišićnu masu.

Jedite hranu bogatu vlaknima 

Veoma je bitno da uključite hranu bogatu vlaknima u ishranu, jer vam ona pomaže da uspostavite normalan digestivni sistem. Takođe vam poboljšava metabolizam, što je ključno za održavanje vitke linije. Vlakna možete pronaći u brokoliju, kupusu i integralnim žitaricama. 

Dnevno vježbanje 

Kako biste održali vitku liniju, važno je da vježbate. Bilo koja forma vežbanja je dobra za održavanje vaše težine. Hodanje i džogiranje takođe može pomoći da se zadrži idealna težina uz samo malo discpline.

cure.ba

Komentari

komentara