Zdravlje

Tijelo nam stalno daje znake gdje nas napada neka bolest

Napisao H. H.

Tijelo će nam uvijek na vrijeme javiti što nije u redu s njim, na primjer, ako izostane stolica na neko kraće vrijeme, pa čak i na jedan dan, to je prvi alarmantan znak.

Nadalje, ako mokraća, izmet iliznoj imaju jak miris znat ćemo kako su u organizmu nagomilani toksini. Ako je povišena temperatura, znači da se tijelo brani od neke zaraze ili infekcije. Ako počnemo kihati i izbacivati višak sluzi, znači pojeli smo više nego je tijelu potrebno, višak će nam se odmah javiti.

Mnogi misle kako su alergije nerješiv problem i da se mora koristiti mnogo lijekova. Ako na vrijeme poslušamo tijelo problemi će se moći odmah riješiti.

Ako vidimo dkako nam je jezik bijel moramo znati kako u crijevima imamo toksina. Tijelo samo alarmira, samo čuvari ponekad zataje, spavaju na radnom mjestu.

Na slici su prikazani meridijani prstiju koji su pokazatelji što se kronično događa u tijelu. Svaki od prstiju vuče nevidljive kanale – meridijane ka ključnim naznačenim organima i tako možemo pratiti što se događa s tim organima.

Čak ako vidimo neke promjene na noktima to će nam ukazivati ima li nekih većih promjena na naznačenim organima. Masiranjem određenih prstiju rukama ili akupunkturnim prstenom vršimo i masažu naznačenih organa, stimuliramo njihov rad i u mnogim slučajevima možemo maknuti manje probleme na tim organima. Masažom meridijana prstiju u velikoj mjeri otklanjamo umor iz cijelog tijela.

Izvor: alternativainformacije.com

Komentari

komentara