Video Zdravlje

Seksi scena – Turski Brad Pitt pokazao kakav je u krevetu (VIDEO)

Napisao admin

Kivanç Tatlitug već je u prvoj epizodi nove serije 'Nebo i zemlja' pokazao svoja razgolićena nabildana prsa u krevetu od crvene svile.


Kivanç Tatlitug (foto: tportal)

Uz dahtanje, Kivanc Tatlitug se s prijateljicom dobro oznojio u krevetu.
Takve scene dosad se nisu mogle vidjeti u turskim sapunicama. Seksi scene uglavnom su se svodile na nevine zagrljaje. Poljupci se gotovo nikad nisu vidjeli.

Serija ‘Sulejman Veličanstveni’ našla se na sudu, jer su Turci smatrali da je raskalašena i vrijeđa tursku povijest. Glumice su dobile izričitu naredbu da tijelo što više pokrivaju, no producenti ‘Neba i zemlje’, koja se prikazuje na RTL Televiziji, s tim nemaju problema.

U njoj glavni glumac, Kivanc Tatlitug, kojeg mediji zovu turskim Bradom Pittom, u gotovo svakoj epizodi pokaže razgolićeno mišićavo tijelo.

Zbog toliko skidanja, morali su uvesti i tetoviranje u seriju. U prvom nastavku Kivancev lik nije tetoviran jer su šminkeri prekrili ukrase na koži.

Producenti su shvatili da će svakodnevno prekrivanje puderom oduzimati previše vremena prije snimanja te su već u drugu epizodu stavili scenu u kojoj Kuzey odlazi majstoru za tetoviranje. I Kivanc, najbolji model svijeta 2002., svjestan je da mu je izgled velik plus za dobivanje uloga.

 

tportal

Komentari

komentara