Video Zdravlje

Igra pod plahtama – Ava se uvukla sustanaru Urošu u krevet (VIDEO)

Napisao admin

Iako je u tijeku tek prvi dan VIP Big Brothera, u kojem se za nagradu od 50.000 eura natječe 16 poznatih, Ava Karabatić već je podigla puno prašine.


Ava Karabatić (foto: youtube)

U Big Brother kuću Ava Karabatić je ušla posljednja te se pojavila u izazovnom izdanju, u korzetu i halterima. ‘Uzbuđena sam jako, tresem se cijela, možda sam bila u celibatu pa trebam izaći’, kazala je Ava ulazeći u VIP Big Brother kuću.

Međutim, kako je u kuću ušla posljednja, Ava je imala i najmanje vremena da se spremi za spavanje, piše srpski Blic. Veliki brat Avu je zamolio je da to učini što prije, pa se ona uputila u tuš kabinu gdje je pokušavala skinuti haltere. No, to joj nije bilo lako izvesti, pa je pomoć ubrzo potražila od sustanarke Maje Volk.

Kamere su zabilježile trenutak kad je Ava otkopčavala haltere i brinula se da neko ne bi ušao u tuš kabinu. Od ostalih ukućana Big Brother kuće sakrila se, ali ne i od kamera.

Osim toga, ni prva noć u Big Brother kući nije protekla mirno. Tako je Ava podijelila krevet s kaskaderom Urošem Ćertićem, piše Kurir.

 

tportal

Komentari

komentara