Zdravlje

PRIPREMITE SE ZA TEMPERATURNI ŠOK: Sutra 19 stepeni, a za vikend 20 cm SNIJEGA!

Napisao A. K.

Sutra će biti pretežno sunčano i toplo, uz najvišu dnevnu temperaturu od 15 do 19 stepeni, dok se nove padavine očekuju u petak i subotu, i to 20 do 30 milimetara, a u planinskim predelima i do 20 centimetara novog snijega.

U petak prije podne biće pretežno sunčano i toplo, dok se poslije podne očekuje naoblačenje s kišom i pad temperature. Uveče i tokom noći biće pojačane padavine, a u planinskim predjelima snijeg.

 

U subotu će biti oblačno i osjetno hladnije, mjestimično sa kišom, u planinama sa snijegom, stvaranjem i povećanjem visine snježnog pokrivača. Ujutro, snijeg će padati ponegdje i u nižim predjelima, dok će poslije podne padavine oslabiti na sjeveru, a u toku noći sledij prestanak i u ostalim krajevima.

 

Očekuje se ukupna količina padavina na zapadu i jugozapadu od 20 do 30 milimetara, u ostalim krajevima od pet do 20 milimetara.

 

U nedjelju razvedravanje i malo toplije, a u ponedjeljak, utorak i srijedu pretežno sunčano i toplo, u srijedu uveče i noću naoblačenje s kišom i pad temperature. U četvrtak pretežno oblačno i hladnije, mjestimično kiša, u planinama snijeg.

(Kurir)

Komentari

komentara