Magazin

U policiju došao sa štakom i posjekotinom na glavi: Mladić otkrio nove detalje incidenta s Rokvićem!

Napisao H. H.

Prije dva dana je u beogradskom tržnom centru došlo do sukoba između Marinka Rokvića i mladog para zbog parking mjesta, poslije čega je morala da interveniše i policija. Pjevač je ispričao svoju verziju događaja u kojoj tvrdi da je on taj koji je napadnut, a mladić Ivan A. otkriva svoju stranu priče.

– Ušli smo u tržni centar i kružili po parkingu, vidjeli smo ljude koji se pakuju da uđu u kola. Moja djevojka ih je pitala da li izlaze i pošto su rekli “da“, stali smo sa strane pored njihovog parking mjesta, sa upaljena sva četiri, da sačekamo da se isparkiraju. Oni kreću i u tom momentu se pojavljuje neki klinac koji prosi po tržnom centru i maše automobilu koji se u tom trenutku pojavljuje meni sa lijeve strane i siječe me. Mahao mu je, a kada ga je moja djevojka pitala šta to radi, on je rekao: “Pa, gospodin je rezervisao parking mjesto“ – počeo je svoju priču Ivan i objasnio da su njih dvoje bili u čudu zbog toga što je neko rezervisao mjesto u garaži gdje to, inače, nije moguće.

 

On je objasnio da isprva nije znao ko se nalazi u kolima, ali da je ubrzo prepoznao pjevača.

 

– Spustio sam prozor, a ovaj mali kaže: “Hoćete ipak da pustite gospodina?“. Rekao sam mu da neću, jer i mi čekamo. Tada je moja djevojka izašla iz auta, rekla da parking nije ničija privatna svojina i da nema smisla da se neko tako bahati. Stala je na parking mjesto, a on je u tom trenutku na nju krenuo kolima – objašnjava Ivan za “Pink.rs“, koji je u tom trenutku odmah izletio iz automobila.

 

– Moja djevojka mu je rekla da neće da se pomjeri jer i mi čekamo već neko vrijeme, kad on opet kreće na nju i kaže mi: “Reci ovoj tvojoj da se skloni.“ Odgovorio sam mu da se vrlo nekorektno ponaša, bukvalno tim riječima, a on opet kreće na nju, udari je po koljenima i ona je tada rukom pljesnula po haubi – objasnio je Ivan.

 

Tada je Rokvić pokušao da izađe iz automobila, ali ga je mladić u tome spriječio.

 

– Gurnuo sam mu vrata nazad i rekao: “Ostaneš u autu i produžiš i sve je u redu. Druže, mi čekamo“ – rekao je napadnuti momak i otkrio da je njegov potez razbijesnio Rokvića, koji je izletio iz automobila.

 

– Stajao je na pola metra od mene i rekao: “Šta hoćeš, bre, majmune?“, na šta sam ga ja pitao čemu sve to. Tad je krenuo da me udari, a ja sam se izmakao i okrenuo se da skinem naočare. U tom trenutku udario je šakom o glavu moju djevojku i oborio je na zemlju – tada sam skočio na njega i počeli smo da se hrvamo – rekao je Ivan.

 

Ovaj momak je dodao da su njegova djevojka i Rokvićeva supruga u tom trenutku dale sve kako bi ih razdvojile. Tokom hrvanja došlo je i do ozbiljnih fizičkih povreda.

 

– To je bilo više neko hrvanje nego tuča i udarci, ali prstenom ili ne znam već čime, isjekao mi je arkadu. Tu je bila gomila ljudi koja se umiješala – nas dvojica padamo, a kako su nas iscimali, on pada na mene. Tad sam desnim ramenom i glavom udario o patos – rekao je povrijeđeni Ivan i dodao:

 

– Oni nisu čekali dolazak policije, samo se u jednom trentku njegova žena vratila i rekla da on nije udario moju djevojku nego je ona udarila njegov auto.

 

Ivan i njegova djevojka su nakon incidenta pomoć potražili u Urgentnom centru, gdje su mu stavili kragnu i dijagnostifikovali iščašeno rame i koljeno, zbog čega su mu savjetovali strogo mirovanje u naredne dvije nedjelje. Ova priča dobiće sudski epilog, budući da je Ivan najavio tužbu protiv pjevača, te bio u policiji i sve ovo ispričao.

Komentari

komentara