Magazin

MALI NIJE NAIVAN! Elvin otkrio vrlo intiman detalj o sebi: S*ks sa ovom tetom ga je potpuno promijenio!

Elvin Kadrić - Screenshot/Youtube
Napisao H. H.

Učesnik sedme sezone rijalitija “Parovi”, Elvin Kadrić, sinoć je sjeo na “Vruću stolicu”, i ispričao svoja iskustva kada se nalazio na početku pjevačke karijere.

– Prvi nastup dogodio se na dan Božića, kada sam imao samo 19 godina. Kada sam prvi put stao na binu znao sam nekih 30 pjesama, zatim je krenuo aplauz i polako sam ušao u tempo. Bilo mi je teško, velika je to odgovornost. Hvala Bogu dobro je prošlo i bilo je puno – izjavio je Elvin, a potom ispričao jednu vrlo neprijatnu situaciju, koja ga je zadesila, ali se vrlo mudro snašao:

– Kada sam nastupao, jedan krupan dečko bio je pred ulazom sa djevojkom i pitao me da li sam raspoložen da se slikamo, jer me njegova djevojka voli. Ja sam prišao, i on mi je u tom trenutku rekao:

– Ne ti da se slikaš, nego nas dvoje da slikaš. Međutim, pošto sam ja snalažljiv, rekao sam da nema problema, uzeo svoj telefon i uslikao selfi sa njima. Zahvalio sam im se na kraju što su došli – izjavio je Elvin.

Elvin je potom šokirao mnoge učesnike u vili kada je otkrio jedan vrlo intiman detalj o sebi.

Na pitanje novinara koliko je godina imala najstarija žena sa kojom je imao odnose, Elvin je javno priznao kakvo je iskustvo doživio:

– Najstarija žena sa kojom sam imao odnos imala je 63 godine. To je takva elegancija svjetske klase, kada si sa takvom osobom tek tada vidiš koliko ne znaš o životu u svakom smislu – izjavio je Elvin.

Komentari

komentara