Magazin

VRANJEŠ VIŠE NIJE ŽELIO DA GA JK PRAVI BUDALOM: Bio je BIJESAN jer je izabrala NOVAC, a ne LJUBAV! Procurili svi DETALJI veze Ognjena i Jelena, a sve je POČELO jednim komentarom

Napisao H. H.

Afera pop dive Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa šokirala je javnost, a sad isplivavaju šokantni detalji njihove veze, koja je započela bezazlenim dopisivanjem, a završila se javnim prozivkama i porno-skandalom.

Izvor blizak fudbaleru otkrio je kako je sve počelo i objasnio da niko nije ni slutio šta će se sve dogoditi između Karleuše i Vranješa.

– Njihov kontakt počeo je kada se Jelena Ognjenu javila na Instagramu. Odgovorila je na neku njegovu objavu na storiju i napisala mu sarkastičan komentar. On nije mogao da vjeruje da mu se to dešava i sigurno je jedno sto puta ušao da provjeri da joj neko nije hakovao profil i da li je to zaista ona. Udvarale su se njemu pjevačice, ali Jelena mu je, kao i većini fudbalera, predstavljala nešto nedostižno, o čemu je samo mogao da sanja. Malo je reći da je bio oduševljen – priča izvor i navodi da je bilo pitanje vremena kada će njihovo dopisivanje prerasti u nešto više.

– Njihovo dopisivanje je trajalo dva i po mejseca, a kako su oboje jedno drugom na neki način bili zabranjeno voće, odnos im se razvijao mnogo brže nego što su planirali. Od samog početka je među njima postojala nenormalna privlačnost i to je kad-tad moralo da eskalira. Jeleni je i te kako prijala pažnja, a on se trudio da joj u svakom trenutku stavi do znanja da je za njega najljepša i najprivlačnije žena i da će sve uraditi da je osvoji – kaže izvor i otkriva da se njihov prvi susret desio u Beogradu.

– Jedva su čekali da se vide. Jelena se plašila mnogo više nego Ognjen i bila je dosta opreznija, ali poslije dva i nešto mjeseca, kada je Duško otišao na pripreme, Vranješ je došao u Beograd i taj dan je za oboje bio presudan da nastave svoje viđanje tokom naredne dvije godine – priča izvor i navodi da su se poslije nešto manje od pola godine tajne veze oboje složili da treba da se razvedu.

– Kada su probili led, više nisu mogli da se suzdrže. Viđali su se svuda, od Beograda do grada u kojem je igrao, poslije njenih nastupa… Nisu se odvajali. Viđali su se kad god, gdje god su mogli. Njih je radila ta zabranjena priča i niko nije mogao da ih zaustavi. Poslije godinu dana veze zavoljeli su jedno drugo i Ognjen je vjerovao da će Jelena kad-tad staviti tačku na brak za Duškom, pa je svojoj ženi Danijeli rekao da želi razvod i priznao joj sve. Kako je i Duško više od godinu dana znao za tu vezu, ali mu to nije smetalo jer je i sam imao ljubavnice, očekivao je da Jelena uradi isto što i on. Mjesecima je odlagala i Ognjen je polako shvatao da od njenog razvoda nema ništa. U tom nekom periodu Duško je potpisao milionski ugovor i Karleuša se potpuno promjenila. Odjednom je razvod bio nemoguća stvar i nije željela ni da priča o tome. Ognjena je to dotuklo i riješio je da prekine sve – priča izvor, prenosi Kurir

Komentari

komentara