Magazin

LUKA LAZUKIĆ SPREMA SKANDALOZAN NAPAD NA NATAŠU!? Svi računi, nekretnine, PRIVATNE FOTOGRAFIJE… EVO GDJE ĆE IH OBJAVITI!

Napisao H. H.

Kako se navodi, Luka Lazukić ima namjeru da pokrene sajt naziva ‘Zbog da jedeš vnago’ i da na njemu otkrije sve kompromitujuće detalje braka sa srbijanskom pjevačicom Natašom Bekvalac.

Pored računa i slika na kojima će prikazati kako je izgledao salaš u Čeneju prije braka i poslije, kao i stan na Dedinju, objavit će i njihove privatne fotografije, ali i navodno napraviti rubriku u kojoj će se Nataša pojaviti u ulozi crne udovice, a on će navesti sa kim je sve ona navodno bila. Objavljivanju sajta će, kažu, prethoditi velika medijska kampanja.

Takođe, Luka ima namjeru da zakupi bilborde i štandove po svim većim gradovima, najviše u Beogradu i Novom Sadu, da ištampa majice i narukvice sa porukama ‘Zbog da jedeš vnago’, a da poziv na bilbordima, između ostalog, bude i ‘A šta kaže Nataša’. On je navodno čak unajmio i čovjeka koji će iscrtavati grafite sa njegovim likom uz poruku: ‘Svi smo mi Luka Lazukić’.

Inače, bračni par Lazukić sastat će se na ročištu otvorenom za javnost 2. jula, povodom pjevačicine prijave supruga za nasilje u porodici, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara