Magazin

Aleksandru Prijović je stilizovao Saša Vidić, pale su ozbiljne prozivke na Instagram-u zbog OVOG STAJLINGA!

Napisao H. H.

Pevačica je želela da se pohvali kako se sredila za emisiju, a onda su usledile prozivke na račun stiliste.

Pevačica Aleksandra Prijović sredila se za snimanje emisije i fotografiju svog stajlinga je podelila na društvenoj mreži Instagram, što je izazvalo potpuni haos.

Naime, Aleksandru u poslednje vreme stilizuje Saša Vidić, koji je prilično oštar kada je komentarisanje drugih javnih ličnosti, pa su odmah krenule da pljušte uvrede.

Naime, pratioci su zamerili što je pevačici dozvolio da nosi sandale zimi budući da je nedavno javno isprozivao sve pevačice koje su po ovom vremenu nosile sandale.

Budući da pratioci nisu pevačicu prozivali ona se nije oglašavala na fotografiju, ali je zato Vidić odlučio da se pozabavi prozivkama.

– Nema potrebe da se nervirate toliko. Samo se opustite i otključajte profil pa da se i mi smejemo malo – poručio je kreator.
– Ostali bez para imali samo za sandale. O Bože oprosti nam – nastavio je Saša dalje da odgovara.
Ipak bio je i komentar koji je objasnio zbog čega Vidić negativno komentariše pevačice, što je i sam kreator potvrdio u komentarima.

– Fora je u tome da gospodin Vidić kritikuje stajling poznatih ličnosti ne bi li se te iste ličnosti obratile njemu za savet i angažovali ga za stilistu kao što je to uradila i Prijovićka. Dok nije postao njen stilista, često je kritikovao njen odabir odeće. Sve se vrti oko privlačenja klijantele koju treba odevati onako kako on misli da je dobro. Ostali treba da trpe njegove kritike ili da ga ignorišu kako neki rade. Sve je to interes – glasio je komentar.

Snimanje emisije "Grand specijal" @vidicsasa @laziclaza

A photo posted by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Komentari

komentara