Magazin

NJEGOV RAZVOD POTRESAO JE SRBIJU: Leka zaboravio Ninu, UHVAĆEN u zagrljaju sa misterioznom brinetom

Napisao H. H.

Otako je pokrenut razvod Branislava Lečića i Nine Lečić, mlada voditeljka je posećivala razna gradska dešavanja dok Branislava nismo skoro nigde mogli da sretnemo – do juče uveče.

On se pojavio na jednoj gradskoj proslavi i uhvaćen je u prisnom zagrljaju sa nepoznatom brinetom.

Njih dvoje su petnaestak minuta šaputali, a onda je lepotica otišla u nepoznatom pravcu. Naravno, pre toga su se izljubili u obraz. Međutim, prisutni su sve vreme komentarisali kako se čini da među njima postoji nešto više.

Mlada Lečićeva prijateljica je sve vreme bila okrenuta leđima i bujnom kosom je, tokom razgovora sa njim, prikrivala lice tako da nismo mogli da ustanovimo o kome se radi.

Ipak, mogli smo da primetimo da je Lečiću bilo izuzetno drago što je vidi. Glumica i voditelj su početkom novembra javno priznali da su odlučili da se razvedu nakon šest godina braka iz kojeg imaju sina Lava.

– Nismo uspeli da održimo zajednicu i pored velikog truda, zbog verovatno uobičajenog razloga – udaljili smo se zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće i tako se lagano otuđili, gotovo neprimetno. Zbog svega što je u ovom braku bilo divno i lepo, ne želimo pojedinačno dodatno da se oglašavamo po ovom pitanju i zato smo sastavili ovu izjavu. Molimo novinare ovim putem, da nas više povodom ove teme ne kontaktiraju – rekli su Nina i Branislav Lečić za u saopštenju.

Komentari

komentara