Magazin

Aleksandra Prijović progovorila o sinu, ko joj uvijek pomaže i kada se vraća na javnu scenu

Napisao H. H.

Aleksandra Prijović porodila se prije više od mjesec dana, a sve svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom Aleksandrom.

Srbijanska pjevačica je sada otkrila da će Vaskrs prvi put provesti sa sinom i suprugom Filipom Živojinovićem, a kako kaže, nakon porođaja i dvogodišnje medijske pauze, u njenom domu na Bežanijskoj kosi sve je spremno za veliki praznik.

“Iako je Aleksandar mali, mi smo se potrudili da lijepo ukrasimo naš dom za Vaskrs. Slikat ćemo sve i on će da gleda kad poraste kako je izgledao njegov prvi veliki praznik sa mamom i tatom. Stvarno smo se potrudili da pripremimo sve da bude savršeno. Za mene je svakako ovaj praznik poseban jer je to prvi praznik sa našim Aleksandrom”, rekla je Aleksandra i dodala:

“Filip i ja farbamo jaja zajedno na Veliki petak. Ja volim da je šareno. Što više boja i naravno lukovina. Poštujemo sve običaje. Postimo obavezno na Veliki petak, i Filip i ja smo tako odgajani i sada se tradicija prenijela i na našu kuću.”

Ona je otkrila da joj je sada beba najbitnija i da je snimala pjesme dok je bila trudna.

“Pjesme izlaze u julu, a prvi moj nastup nakon pauze biće 11. jula. Radit ću cijelo ljeto, ali stvarno sam se trudila da mi ti nastupi budu što bliže, da uradim to uveče i ujutru se vratim kući kod sina dok on spava. To mi je sada najbitnije, da što više vremena provedem s njim. Eto, život ide dalje i ja moram da nastavim da radim”, rekla je Prijovićeva.

Aleksandar je, kako kaže njegova mama, mnogo dobra beba, pa zna da spava i po sedam sati.

“Uglavnom uveče zna da odspava dosta i nije beba koja stalno plače. Kad plače znamo da je gladan ili moramo da ga presvučemo, ili jednostavno ima male grčeve. On nije beba koja plače često i stvarno nemamo problem sa njim, a svako ko ga je vidio kaže da je mnogo dobar”, rekla je ona i otkrila da beba liči malo na nju, a malo na tatu, iako za sada Filip “vodi”.

Aleksandri i Filipu u odgajanju bebe pomažu i njihove majke, a kako pjevačica otkriva, Aleksandar voli kada ga hrane bake i igraju se sa njim.

“Mi sada živimo sami, ali kad nam treba neka pomoć i moji i Filipovi su uvijek tu. Ja bih voljela da budu stalno sa nama. Svakako da smo Filip i ja sada najsretniji kad smo sa bebom u kući, otkad se Aleksandar rodio ne izlazimo mnogo. Beba voli kad su tu bake, kada ga hrane i igraju se s njim. Ja sam i htjela tih prvih mjesec dana da budu sa nama, ali uglavnom smo Filip i ja najviše sa njim, on spava sa nama u sobi. Tokom noći smo mi tu, budimo se da ga nahranimo kad treba ili da ga presvučemo”, izjavila je pjevačica, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara