Magazin

OVO O NJEMU NISTE ZNALI: Nino Rešić pokušao samoubistvo, popio šaku tableta, Snežana ga spasila!

Napisao H. H.

Pokojni Amir Nino Rešić svojevremeno je pokušao da izvrši samoubistvo, a njegova velika prijateljica Snežana Ðurišić spasila ga je u poslednjem trenutku! Kako saznajemo, sve se dogodilo nakon žestoke svađe s njegovom tadašnjom suprugom.

– Toliko je klonuo duhom da je poželio da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje! Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Ðurišić, s kojom je inače imao i duet koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je cijelu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca – kažu Ninovi prijatelji.

Pjevač je svojevremeno pričao o tome kako ga je Ðurišićka spasila.

– Ne sjećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Ðurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao i svaki dobar čovjek i dobar psiholog, na vrijeme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gdje su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odjeljenju. Sjećam se, kad sam se razbudio, osjetio sam užasan bol koji mi je prouzrokovao kateter – rekao je Nino.

Komentari

komentara