Magazin

Samoubistvo na rođendan: Žena pucala sebi u glavu dok je muž donosio tortu, prijatelji došli da je iznenade i pronašli je mrtvu

Napisao H. H.

Stravična tragedija dogodila se juče u kada je Subotičanka S. B. oduzela sebi život tako što je sebi pucala u glavu. Ona se na ovaj tragičan korak odlučila na svoj rođendan, samo dva mjeseca nakon što se porodila.

Prema prvim informacijama, nesretna djevojka se na ovaj korak odlučila jer je patila od postporođajne depresije.

Samo dva i po meseca nakon rođenja djeteta, Subotičanka S. B. pucala je sebi u glavu iz pištolja u trenutku kada je njen suprug otišao po tortu kako bi je iznenadio za rođendan.

– Nesretnu djevojku su pronašli prijatelji koji su došli da je iznenade. U tom trenutku je bila sama jer je njen suprug otišao po rođendansku tortu, a sve kako bi je iznenadili i malo razveselili – priča “Blicov” dobro upućeni izvor.

Kako kaže, mlada Subotičanka završila je ekonomski fakultet, prošle godine je diplomirala, a prije nešto više od dva mjeseca se porodila.

Nakon što su prijatelji pronašli S. u domu u kom je živjela sa suprugom Hitna pomoć ju je odmah prevezla u subotičku bolnicu, ali uprkos naporima ljekara da je spase, djevojka je preminula.

Sudeći po fotografijama na njenom Fejsbuk profilu, S. je nedavno zaplovila u bračne vode, a braku su se radovali svi njeni prijatelji, posebno njen suprug čiji profil obiluje zajedničkim fotografijama.

Komentari

komentara