Magazin

Niko joj nije vjerovao da ju je muž tukao: Glumica postidjela svijet OVIM dokazom

Napisao H. H.

Amber Herd, koja je optužila svog bivšeg supruga Džonija Depa da ju je fizički zlostavljao, učestvovala je u jednoj kampanji za borbu protiv nasilja nad ženama uprkos tome što su je optuživali da je celokupnu priču izmislila

Australijska glumica rešila je da stavi tačku na brak sa Depom nakon jedne svađe tokom koje ju je suprug fizički povredio i naneo joj modrice na licu.
Ona je sada objavila snimak u kojem kroz suze govori o nasilju, a sve kako bi pružila podršku ženama koje prolaze kroz slične situacije.Na početku sam se pitala, kako je moguće da mi se ovo dešava? Ja sam jaka, pametna, ja nisam žrtva. Pretpostavljam da ta etiketa “žrtve” sa sobom nosi i neku vrstu srama – kaže Amber i dodaje:
– To se dešava mnogim ženama koje poznajete. A kada se to desi u vašem domu, iza zatvorenih vrata, sa nekim koga volite, situacija je još komplikovanija. Da neka nepoznata osoba to uradi, ne biste ni razmišljali o tome da treba da bude kažnjen.

Da nisam imala par ljudi u koje imam poverenja, da oni nisu bili uz mene moj život bi bio potpuno drugačiji. Kao žena koja kroz ovo prolazi javno, imam jedinstvenu priliku da podsetim druge žene da ne mora da bude tako. Ne morate da prolazite kroz to same. Niste same. Moramo da promenimo način na koji govorimo o ovakvim stvarima. Jedini način na koji ćemo podstaći ljude da istupe, da progovore i zauzmu se za sebe, jeste da promenimo sistem koji ih primorava da ćute.

Mračna tajna iz prošlosti je i dalje progoni: Majka ove poznate glumice je godinama trpela nasilje i ubila svog muža u samoodbrani op
Podsetimo, nakon što je progovorila o Džonijevom nasilničkom ponašanju, Amber se našla na meti optužbi da je izmislila batine kako bi izvukla novac od supruga nakon razvoda. Kako bi pokazala svima da greše, ona je sedam miliona koje je dobila donirala humanitarnim organizacijama.

 

Komentari

komentara