Magazin

Sin slavnog glumca: “Otac je oženjen sestrom, ne mogu da ga gledam”

Napisao H. H.

Ronan Farrow ne viđa svog oca Woody Allena od 1992. godine, kada je otkriven ogroman porodični skandal.

Naime, Allen je bio u tajnoj vezi s Ronanovom sestrom Soon-Yi Previn (41), posvojenom kćeri Mije Farrow, prenosi “100posto“.

Južnokoreanku Soon-Yi glumica i njen tadašnji suprug André Previn posvojili su dok je imala 8 godina. Deset godina kasnije Farrow se zaljubila u Woodyja Allena i on je postao poočim malene Soon-Yi.

Šokirala se kada je 1992. u njegovom njujorškom stanu otkrila gole fotografije tada 21-godišnje Soon-Yi. Redatelj je priznao prevaru koja je trajala gotovo godinu dana i odmah se rastao od Farrow.

Woody Allen – 100posto.hr

U ogorčenoj borbi za skrbništvo nad djecom, Farrow je tvrdila da je redatelj zlostavljao i posvojenu kćer Dylan ‘pipkajući ju na tavanu’. Uz troje biološke djece s Previnom i jednim s Allenom, Mia je imala još desetoro posvojene djece.

Ne mogu vidjeti tog čovjeka. Ne mogu s njim održavati kontakt i biti etički dosljedan. Živio sam sa svom tom posvojenom djecom i ona su bila moja porodica. Reći da mi Soon-Yi nije sestra bila bi uvreda za svu usvojenu djecu“, rekao je Ronan, danas pisac, borac za ljudska prava i dobitnik Pulitzerove nagrade.

Woody Allen je moj otac, oženjen za moju sestru. To me istovremeno čini njegovim sinom i šogorom. Čini mi se da je riječ o popriličnom moralnom prijestupu.

Ako je Woody Allen bio dijete zatočeno u tijelu odrasle osobe, koji se uvijek rugao odgovornostima ‘velikih’, onda je njegov sin Ronan starmalo dijete, koje je prerano odraslo i koje iskreno želi svijet učiniti boljim mjestom“, piše “Guardian”.

Ronan je po mnogočemu zanimljiv – uz sve je i najmlađi diplomant Bard Collegea, tamo je filozofiju diplomirao sa samo 15 godina, a onda je studirao pravo na Yaleu.

U posljednje tri godine razotkrio je holivudskog se*sualnog zlostavljača Harveyja Weinsteina i bio jedan od pokretača MeToo pokreta, a napisao je i knjigu ‘War on Peace’ o sumraku američke diplomacije, koju su kritičari prozvali ‘jednom od najvažnijih i najpametnijih uradaka desetljeća‘.

Uz sve, još nije potpuno jasno je li Woody stvarno Ronanov otac, što je izjavila i sama Farrow. Naime, ona je priznala kako se, paralelno uz vezu s Woodyjem, i dalje viđala sa svojim bivšim suprugom Frankom Sinatrom.

“New York Post” je u jednom članku napisao kako je ‘novinar sin obojice, ima Sinatrin šarm i Allenov mozak‘.

Komentari

komentara