Magazin

Evo kako glumci iz vaših omiljenih serija izgledaju u stvarnom životu

Napisao A. K.

Kada počnemo da gledamo novu seriju, mi se automatski zaljubimo u određene likove, pratimo njihove živote na malim ekranima i pronalazimo sličnosti između njih i nas, naših prijatelja i članova porodice.

Ponekad je nemoguće da zamislimo da oni imaju drugačije ličnosti i da čak izgledaju drugačije u stvarnom životu. Mi smo odlučili da vas podsetimo kako vaše omiljene zvezde izgledaju u stvarnom životu. Čiji izgled vas je najviše iznenadio?

“Štreberi”: Majim Balik (Ejmi Fara Fauler)

“Štreberi”: Majim Balik (Ejmi Fara Fauler)

Foto: brightside.me
Majim Balik, koja je i sama naučnica, igra neurobiologa Ejmi u seriji “Štreberi”. Imala je 35 godina kada smo je prvi put videli. Kao i Ejmi, i ona je previše iskrena sa ljudima i s vremena na vreme, oseća se nesigurno po pitanju svog mesta na ovom svetu. Osim što je naučnica, ona svira klavir, trubu i čak je naučila da svira halfu zbog uloge Ejmi. Voli da piše i objavila je nekoliko knjiga, a jedno o tome kako je biti vegan. Kakva čudesna žena!

“Štreberi”: Džoni Galecki (Leonard Hofstadter)

“Štreberi”: Džoni Galecki (Leonard Hofstadter)

Foto: brightside.me
Svi znamo Leonarda, Šeldonovog cimera. Ali, ne znamo svi da je Galecki mogao da glumi Šeldona. Prema njegovim rečima, izabrao je Leonarda jer je želeo da proba nešto novo, a pred njegovim likom je bila budućnost romantičnih trijumfa i izazova. Dve godine se zabavljao sa koleginicom iz serije Kejli Kvoko, koju znamo kao Peni, a nakon raskida ostali su u dobrim odnosima.

“Igra prestola”: Emilija Klark (Deneris Targerijan)

“Igra prestola”: Emilija Klark (Deneris Targerijan)

Foto: brightside.me
Emilija je imala 25 godina kada se prvi put pojavila u ulozi Deneris Targerijan koja je imala približno 17 godina u prvoj sezoni “Igre prestola”. Od tada smo svi zaljubljeni i Majku zmajeva, snažnu ženu zbog koje je Emilija prigrlila feminizam. Ona kaže da joj je ova uloga pokazali šta znači biti snažna žena koja se suprostavlja nejednakosti. Teško je poverovati, ali ista osoba koja igra Deneris igra i Saru Konor u filmu “Terminator: Postanje” i Lu Klark u romantičnoj drami “Dok nisam srela tebe”. Sledeće godine ćemo je gledati u filmu “Solo: Ratovi zvezda”.

“Igra prestola”: Konlet Hil (Varis)

“Igra prestola”: Konlet Hil (Varis)

Foto: brightside.me
Konččet Hil, 53-godišnji glumac kog svi znamo kao Varis u “Igri prestola”, prvobitno je planiran za ulogu kralja Roberta Barateona. Srećom po seriju i svet uopšte, on je čitao Varisa i prihvatio ulogu. Nakon što je to uradio, postavili su mu zanimljivo pitanje: “Kako si se osećao jer si morao da obriješ glavu?”Kao što vidimo, nije se protivio, ali ipak ima punu glavu kose na pauzama snimanja. Kako vam se više dopada: ćelav ili sa kosom?

“Moderna porodica”: Arijel Vinter (Aleks Danfi)

“Moderna porodica”: Arijel Vinter (Aleks Danfi)

Foto: brightside.me
Aleks Danfi, lik iz serije “Moderna porodica”, samo je godinu dana starija od glumice Arijel Vinter koja tumači lik. Arijel je imala 11 godina kada je emitovana prva sezona serije. 2016. godine, počela je da studira na univerzitetu Kalifornija i nada se diploma iz prava ili političkih nauka. Arijel Vinter je otvoreno govorila o operaciji grudi koju je imala 2015. godine. Odlučila e na ovaj korak i zbog fizičkog i psihičkog bola. Arijel kaže: “Bilo je zaista teško biti tako mala devojka sa tolikom težinom na grudima. Fizički je bolelo… Bilo mi je neugodno i bila sam nesrećna. Izabrala sam operaciju zbog sebe, a ne zbog mišljenja drugih ljudi. “ Nakon operacije, oseća se kao nova osoba. Osim što glum ii studira, ona je i strastvena pevačica.

“Narandžasta je nova crna”: Uzo Aduba (Suzan)

“Narandžasta je nova crna”: Uzo Aduba (Suzan)

Foto: brightside.me
Zabavnu i intrigantnu zatvorenica u seriji “Narandžasta je nova crna”, Suzan “Lude oči” Voren, igra Uzo Aduba, 36-godišnja američka glumica. Osvojila je dva Emija za ovu ulogu. Teško je zamisliti šou bez ove drage i psihički obolele žene, mada je prvobitno planirano da se glumica pojavi samo u dve episode prve sezone. Njeno izvođenje je impresioniralo producente i videli su veći potencijal u liku.

“Uvod u anatomiju”: Elen Pompeo (Meredit Grej)

“Uvod u anatomiju”: Elen Pompeo (Meredit Grej)

Foto: brightside.me
Jednu od najomiljenijih i najpoznatijih hirurških pripravnika svih vremena, Meredit Grej, igra Elen Pompeo koja je nedavno napunila 48 godina. Ona je jedna od najplaćenijih TV glumica. U toku je 14. sezona “Uvoda u anatomiju”, a prva epizoda je prikazana marta 2005. godine. Na odluku da nastavi da igra u seriji uticale su njene godine, jer je znala da nakon 33. godine, sat u Holivudu vam polako odbrojava. Sada je Elen Pompeo srećno udata žena, majka troje dece i uspešna glumica. Iako je ne viđamo mnogo u filmovima, srećni smo što možemo da pratimo Mereditin uzbudljiv život.

“Okružen mrtvima”: Čandler Rigs (Karl Grajms)

“Okružen mrtvima”: Čandler Rigs (Karl Grajms)

Foto: brightside.me
Osamnaestogodišnji Čandler igra jednog od likova koji su najduže preživeli u seriji “Okružen mrtvima”. Imao je samo 10 godina kada je izabran za ovu veliku ulogu. Prema zakonima o oružje države Džordžija (rođen je u Atlanti u Džorždžiji), dete ne sme da rukuje pravim vatrenim oružjem na snimanju dok ne napuni 14 godina. Stoga, ako se vratite na ranije scene, primetićete da nosi plastični pištolj. Na njegov 14. rođendan, minut posle ponoći, kolega glumac muje dao mitraljez.

“Izgubljeni”: Evangelina Lili (Kejt Ostin)

“Izgubljeni”: Evangelina Lili (Kejt Ostin)

Foto: brightside.me
Kanadska glumica i pisac poznata svetu kao Kejt iz “Izgubljenih”, napunila je 38 godina. Kada je bila na audiciji za ovu ulogu zajedno sa još 74 žene, nije očekivala da će je dobiti. Ali kada su pisac i ekskluzivni producent videli njen snimak, odmah su rekli “Ona je ta!” Zbog poteškoća sa radnom vizom, umalo su morali dapotraže drugu glumicu. Nakon skoro 20 pokušaja, njen zahtev je prihvaćen i ona se preselila na Havaje, gde je samo dan kasnije počelo snimanje. Čak je i Holivud nemoćan pred odeljenjem za imigraciju!

“Vikinzi”: Gustaf Skarsgord (Floki)

“Vikinzi”: Gustaf Skarsgord (Floki)

Foto: brightside.me
Religioznog fanatika Flokija igra švedski glumac Gustaf Skarsgord. On nije prvi glumac u porodici Skarsgord: i njegov otac i brat su glumci. Ali, on je prvi koji je napravio ime u Holivudu. Gustaf kaže da u šali proveravaju ko je najbolje rangiran na IMDB listi. On priznaje da je život slobodniji u Holivudu nego u njegovoj domovini. Ovde, što su veći to bolje, dok u Švedskoj, ako previše porastep, pop kultura će d ate poseče do određenog stepena.

“Odela”: Patrik Džej Adams (Majk Ros)

“Odela”: Patrik Džej Adams (Majk Ros)

Foto: brightside.me
Još jedan kanadski glumac i talentovani fotograf, Patrik Džej Adams, svetu je poznat kao pametni i briljantni advokat bez licence u seriji “Odela”. Ako ste ikada primetili fotografije koje vise u Rejčelinoj kancelariji, iznenadićete se što ih je napravio Adams lično. Kreator serije priznaje da je izabrao Adamsa zbog njegovih veoma inteligentnih očiju. Pre serije, on je tu i tamo igrao male uloge, ali nakon “Odela” ljudi ga prepoznaju na ulici više kao Majka Rosa nego Patrika.

“Sluškinjina priča”: Elizabet Mos (Ofred)

“Sluškinjina priča”: Elizabet Mos (Ofred)

Foto: brightside.me
Elizabet Mos zaradila je osmu nominaciju za Emi zbog uloge Ofred u “Sluškinjinoj priči”, koja pokušava da pronađe smisao u ludom svetu. Mos je razmislila pre nego što je potpisala ugovor za glavnu ulogu i izvršnog producenta. Kaže da je želela da bude sigurna da je ono što ona želi ono što i ostali žele da naprave od serije. Prema njoj, hteli su da isprate knjigu, da budu mračni, ali zadrže malo humor ai zabave. Da li su ostvarili viziju? Proverite sami: prva sezona je počela 26. aprila ove godine.

“Kruna”: Kler Foj (Kraljica Elizabeta II)

“Kruna”: Kler Foj (Kraljica Elizabeta II)

Foto: brightside.me
Engleska glumica Kler Foj morala je mnogo da uči da dovede do savršenstva svoju imitaciju kraljice Elizabete II. Ključno je bilo da usavrši dijalekat kojim je kraljica govorila kao mlada žena. Porducenti serije su bili naročito pažljivi i zaposlili 8 osoba koje su proveravale činjenice, učitelja dijalekta, stručnjaka za nakit i konsultanta za manire kako bi svaki detalj bio na svom mestu. Kler je dobila Zlatni globus za ovu ulogu, ali je od početka znala da to neće dugo potrajati, jer je angažovana da igra mladu gospodaricu samo dve sezone. Iako je odradila kraljevski posao, Foj napušta seriju na kraju tekuće sezone, a nova glumica će preuzeti kraljevski plašt.
Image source: brightside.me
fokuzz.com

Komentari

komentara