Magazin

Naša je ljubav jača zbog toga – Fergie progovorila o navodnoj suprugovoj nevjeri

Napisao admin

Pjevačica Fergie progovorila je o detaljima oko navodne afere svog supruga, glumca Josha Duhamela.


Fergie i Josh (Foto: Cure.ba)

Ona i njen suprug bili su u braku samo devet mjeseci kad su se u medijima pojavili napisi o njegovoj navodnoj nevjeri, tajnoj aferi koju je 2009. godine imao sa striptizetom Nicole Forrester.

Pjevačica Black Eyed Peasa sad je priznala da joj je bilo “teško” kad je priča “procurila” u javnost: “Kad prođete kroz teške trenutke, to vas ojača kao par. Barem je nama tako bilo. Naša je ljubav danas jača i dublja, definitivno. Danas smo jači zbog svih poteškoća koje su nam se dogodile. Riješili smo ih, komuniciramo, a to je uvijek najvažnije”, izjavila je, prenosi Radar Online.

Par je u vezi devet godina, a Duhamel vjeruje da je njihov odnos neraskidiv: “Oboje smo morali naporno raditi za to što imamo. Oboje smo katolici i postoji puno toga u čemu smo kompatibilni. Ali kad se sve zbroji, ona je uistinu fantastična djevojka”, ispričao je.

Prema tadašnjem pisanju National Enquirera, on se početkom oktobra susreo sa striptizetom u klubu u Atlanti gdje je ona plesala u njegovom krilu, piše Index. Nakon toga razmijenili su brojeve telefona, a on ju je potom pozvao u svoj hotel gdje su navodno proveli noć zajedno.

cure.ba

Komentari

komentara