Magazin

ŠIRI BIZNIS: Halid Bešlić gradi hotel od milion i po evra

Napisao H. H.

Bešlić kupio plac u Sarajevu i započeo izgradnju novog objekta, koji će imati samo jedan sprat, ali će biti dugačak i širok

Halid Bešlić ozbiljno se bacio u turizam! Pevač, koji već godinama ima hotel u Sarajevu, nedavno je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine kupio plac i na njemu započeo izgradnju još jednog kompleksa, saznaje Kurir.

Prebukiran… Ovaj hotel Bešlić je otvorio pre nekoliko godina Prebukiran… Ovaj hotel Bešlić je otvorio pre nekoliko godina
Ovo zdanje će biti izgrađeno u američkom stilu, a kako tvrde dobro obavešteni izvori, pevač je u posao uložio čak milion i po evra. Ako radovi budu tekli po planu, otvaranje hotela biće na proleće 2017. godine.
– U Sarajevu sezona traje punih sedam meseci, uključujući i Novu godinu. Sobe i apartmani u Bešlićevom hotelu su konstantno puni stranaca, pa ga je to ohrabrilo da sagradi još jedan objekat, koji će se nalaziti nedaleko od starog. Halid redovno obilazi gradilište i nadgleda majstore. Želi da sve izgleda perfektno! Arhitekta mu je predložio da napravi nešto u američkom fazonu, tačnije, da hotel ima samo jedan sprat, ali da bude širok i dugačak – kaže naš dobro obavešteni izvor.
Po uzoru na američke građevine… Nacrt Halidovog hotela koji je u izgradnji Po uzoru na američke građevine… Nacrt Halidovog hotela koji je u izgradnji
Kako još saznajemo, Bešlić će pevati još nekoliko godina, a potom će se isključivo posvetiti turizmu.
– Halid želi da se obezbedi. Sve što je dosad stekao, stekao je samo svojim radom. Ulagao je novac u benzinsku pumpu, koju ima u svom vlasništvu, a sada ulaže u hotele – rekao je naš izvor.

– Tačna vam je informacija. Ne bih to mogao nazvati hotelom, više će ličiti na motel. Trenutno je u izgradnji i biće vrlo lep. Zamišljeno je da podseća na američke motele, da unesemo nešto novo u naš grad – kazao je pevač.

Komentari

komentara