Magazin

ESTRADAHALID BEŠLIĆ O OVOME NIJE PRIČAO: “Punica mi je spasila brak”

Napisao H. H.

Popularni pjevač Halid Bešlić četrdeset je godina u sretnom braku sa suprugom Sejdom s kojom ima sin Dina.

Za svoju suprugu, koju je upoznao kada je izdavao svoj prvi singl, često kaže da je stup njihove porodice. Kada je krenuo ozbiljnije u muzičke vode Sejda je napustila posao u fabrici čokolada kako bi se posvetila porodici.

Podrška supruge mu je najvažnija, a u nedavnom gostovanju u emisiji “Šta ima Hadžifejs” priznao je kako je i njihov brak imao uspona i padova pogotovo na početku njegove muzičke karijere.

Tada je Halid često nastupao i to kasno navečer i kod njegove supruge pojavila se mala doza ljubomore. Kaže kako joj je smetalo što je on dolazio kući onda kad je ona kretala na posao i nije skrivala koliko joj to smeta, prenosi “Avaz“.

“Jedno jutro me dočekala i pitala gdje sam bio do pet sati ujutro. Ja kažem da zna koliko radim, jer karijera se mora početi iz kafane. Ona mi je počela držati lekcije kako ne mogu tako, kako nije u redu da se tako ponašam i da joj je svega dosta”, prisjetio se legendarni pjevač svađe sa suprugom.

Tu svađu načula je Halidova punica i kako on kaže spasila im je brak s onim što je poručila svojoj kćeri.

“Punica je sve čula i rekla joj; znala si da se udaješ za pjevača. Sejda je shvatila sve i rasprava je bila gotova. Da punica nije bila na mojoj strani, ko zna kako bi naš brak završio”, zaključio je Halid.

Komentari

komentara