Magazin

Armin Dedić iz Srebrenika bacio u trans žiri i publiku: Pao selfi sa JK i Bosancem, Marija mu obećala kupiti pjesmu!

Napisao H. H.

Armin Dedić (19) iz Srebrenika predstavio se sinoć u Zvezdama Granda u prvom krugu pjesmom „Idi bilo kome“ Dženana Lončarevića. Već nakon prve numere dobio je svih sedam glasova i na oduševljenje žirija zapjevao „Zaboravi“ Tropiko benda.

Svi u studiju su bili na nogama i zavladala je potpuna euforija, a fantastičan Armin pozdravljen je ovacijama nakon druge pesme i zadržao sve glasove, piše ekskluziva

“Armina obožavam i volim kako on pjeva. Ali bih voljela da vam kratko ispriča kako je ponovo došao u takmičenje“, rekla je Marija, a Armin je priznao da ju je sreo na koncertu u Srebreniku gdje ga je ubijedila da se opet prijavi.

“Nevjerovatno je kakav Marija sluh ima jer je na prve riječi tvoje pjesme spustila zid. Rekla bih da si ti došao ovde da više nikad ne odeš. Vjerujem u sudbinu, a čini mi se da je tebi suđeno da budeš velika muzička zvijezda“, rekla je Jelena. Bosanac je stručno pohvalio Arminovu interpretaciju i pozvao ga da naprave selfi. Onda im se na sceni pridružila i Jelena Karleuša koja ih je zamolila da se napuće, a svi u studiju su plakali od smijeha.

armin1
„Ti si otpjevao bolje od Dženana u prvoj pjesmi. Ova pjesma ti više leži nego njemu“, rekao je Aca. Pogledajte i ostale komentare žirija u video snimku, među kojima je i onaj kada se Marija zaklela majkom Vericom kako će mu kupiti pjesmu, bez obzira na plasman u takmičenju.

Komentari

komentara